bir çok siteye reklam verdim. günlük tekil hit şu an 4-5 bin civarında. bazen 6 bin vuruyor. çoğul hit 20.000 civarında. ama bu beni pek tatmin etmiyor açıkçası.
çok acele ediyorum farkındayım ama şöyle günlük 50-60 bin tekil hit hedefliyorum yukleyelim.com için.
önerilerini olurmu acaba? mesela gazeteler.com sitesine reklam versem geri dönüş iyi olurmu?
yoksa google'ın sayfaları indexlemesini beklemek dahamı akıllıca iş..
henüz 15-20 günlük site..300 e yakın sayfası indexlendi. çok hızlı indexleniyor. bende şaşırdım.
yani bu hedefe ulaşmak ne kadar zaman alır sizce? ( günlük 50-60 bin tekil )
Mynete mi reklam versem ne yapsam
bilsem günde 5 bin hit göndereceğini, onu da yapacağım ama tam emin değilim..
geçen senelerde mynete reklam verdim. ( orta boy banner ). günde 500 hit gönderiyordu. çok sinir ettiler beni
o yüzden bu banner reklamlarını açıkçası pek benimsemiyorum.
mail reklamı yaptırdım 4-5 sitede, onlar güzel geri dönüş yaptı gerçi ama nereye kadar mail reklamı..
iyinete reklam verecektim. sıra beklemek lazım diyor. kayıt yaptırmak istedim ama bekleme olayı kastı. onu gelecek ay yapacağım inşallah
bir kaç öneri alırsam sevinirim. tüm önerilere açığım
teşekkürler
çok acele ediyorum farkındayım ama şöyle günlük 50-60 bin tekil hit hedefliyorum yukleyelim.com için.
önerilerini olurmu acaba? mesela gazeteler.com sitesine reklam versem geri dönüş iyi olurmu?
yoksa google'ın sayfaları indexlemesini beklemek dahamı akıllıca iş..
henüz 15-20 günlük site..300 e yakın sayfası indexlendi. çok hızlı indexleniyor. bende şaşırdım.
yani bu hedefe ulaşmak ne kadar zaman alır sizce? ( günlük 50-60 bin tekil )
Mynete mi reklam versem ne yapsam
bilsem günde 5 bin hit göndereceğini, onu da yapacağım ama tam emin değilim..
geçen senelerde mynete reklam verdim. ( orta boy banner ). günde 500 hit gönderiyordu. çok sinir ettiler beni
o yüzden bu banner reklamlarını açıkçası pek benimsemiyorum.
mail reklamı yaptırdım 4-5 sitede, onlar güzel geri dönüş yaptı gerçi ama nereye kadar mail reklamı..
iyinete reklam verecektim. sıra beklemek lazım diyor. kayıt yaptırmak istedim ama bekleme olayı kastı. onu gelecek ay yapacağım inşallah
bir kaç öneri alırsam sevinirim. tüm önerilere açığım
teşekkürler