İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam ücreti için..

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar,

isabkk isimli üyeden reklam almıştım saolsun reklamı yayınladı. Bir ay sonunda ödeme yapılacaktı ayrıca iki adette face sayfasında reklam yapacaktı. Sitede reklamı yayınladı ama face sayfasında reklamı yayınladımı bilmiyorum iyinetten epeydir uzaklaştırılmış durumda. Face sayfasındada reklamı yayınladıysa veya yayınlayacaksa ödemeyi yapmak istiyorum. Sanırım forumda ortağıda vardı onunla temasa geçsemde olur.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hocam kişinin sitesine mesaj bırakı yada msnine mesaj atın

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Msn adresi yokda sitesinde iletişim adresi varsa mesaj atayım

Ekleme: Sitelerinde reklam için iletişim yeri varmış ordan yazdım umarım iletişime geçerler.

Teşekkürler

By_ukala

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
helal olsun herkes senin gibi dürüst olsa keşke ve borcunu ödemek için alacaklıyı koşturcağına kendisi gitse ayağına tekrar tebrik ediyorum seni...

swit35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Bravo arkadaşlar bu örnek davranışınız için. Bunlar görmek istediğimiz hareketler. :alkış:
Gözlerim yaşardı vallahi. :ağla:

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Swit35 msn adresimimim sende yok sanırım baya geçti üzerinden. İlgin için teşekkürler özelden mesaj atarsan ödemeyi vs görüşelim.

Diğer arkadaşlar teşekkürler

swit35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Swit35 msn adresimimim sende yok sanırım baya geçti üzerinden. İlgin için teşekkürler özelden mesaj atarsan ödemeyi vs görüşelim.

Diğer arkadaşlar teşekkürler

hic onemli degil,tekrar reklam vermek isterseniz o zaman ucret odersiniz, yoksa ben hakkimi helal ediyorum, senin canin sagolsun :)

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hala pagerankın 1. 3-4 olsa link alırdık iyi olurdu. En azından tanıtım yazısı yapabiliriz pm gönderiyorum.

teşekkürler

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Bu tür durumlarda yetkililerin davranışları çok müim. Üye banlanmadan önce ticari bilgisi incelenmeli aksi halde biri ile ticaret içindeyse parayı alıp banlanır ancak parayı veren diğer iyinet üyesi mağdur kalır. Yetkililerin bilgisine...

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
arkadaşlar yanlış anlamayın ama dolandırıcılık konusunda dikkat edin.Bu arkadaş o arkadaş olduğunu söylemiş ama onaylatın bence çünkü böyle çok dolandırılma olayları oldu sizinde başınıza gelmesin.Yeniden söylüyorum lütfen yanlış anlamayın

swit35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar yanlış anlamayın ama dolandırıcılık konusunda dikkat edin.Bu arkadaş o arkadaş olduğunu söylemiş ama onaylatın bence çünkü böyle çok dolandırılma olayları oldu sizinde başınıza gelmesin.Yeniden söylüyorum lütfen yanlış anlamayın

ucret istemis olsaydim soyledigin seyde haklisin!

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
helal olsun kaptan bi ali kaptan a bak bi sana valla helal olsun :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.