Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Reklam Almaya devam ediyoruz, Yalnız Bu hafta boyunca sadece teklifleri değerlendireceğiz. Gerekli Anlaşmalar yapılacak ve belirlenecek tarihte ödemeler yapılıp reklam yayınına başlanılacaktır.
Vallahi Bria, mailimi kontrol ettim sana teklifte vermişiz. Ama sen sana yollddğımız maili reply yapıp cevap vermemişsin. inbox ını kontrol edersen sevinirim.
Hangi mail adresinden mesaj yolladınız? muratbaba.com dan ise gelmedi. ben sana mesaj attım p.m kontrol edersen hotmail.com olan adrese yollarmısın bir daha mesajını
olmaz ise burdan atınız. ben sorunu anlamadım gelmesi gerek.
teşekürler
teklifleri buradan gönderirsen olur olmaz diye bir şey yok. Hem buranın özelini hem inbox ımı kontrol etmek karışık oluyor. Tiryaki form bilir sanırım hem buradan hem özelden bir kaç mesajı vardı kafam iyi karıştı.
Her neyse
Tekliflere Olumlu yada olumsuz kesin cevap veriyoruz. Ama biraz geç oluyor. Çünkü baya bir yoğun oluyor arkadaşlar. Anlayışınız için teşekkür ederim.