İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam verilecektir

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
akon

adam gibi ifadesini siz kullandığınız için ben de kullandım, evet isteyen linki ekler istemeyen eklemez, anlatmaya çalıştığım bunun bir vatandaşlık görevi olduğu idi, sözü edilen site benim değil, herhangi bir şekilde ticari çıkarım söz konusu değil...

Hiç yabancı bir ülkeye (Özellikle Avrupa'ya) gittiniz mi?.. Ben bir çok defa gittim.. İnsanlar sizin yabancı olduğunuzu hissettiriyorlar, ırkçılık had safhada...Eğer çocuklarınızın özgür bir şeklide yaşamasını istiyorsanız vatanımıza sahip çıkmalıyız.. Mesele bundan ibaret...

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kanki neyse böle bi konuda birbirimize girmeye gerek yok sende çok sinirlenip kendini yıpratma. şu an işteyim konuyu evden daha ayrıntılı inceleme fırsatım olacak

Y

Yamaha

Misafir
akon

adam gibi ifadesini siz kullandığınız için ben de kullandım, evet isteyen linki ekler istemeyen eklemez, anlatmaya çalıştığım bunun bir vatandaşlık görevi olduğu idi, sözü edilen site benim değil, herhangi bir şekilde ticari çıkarım söz konusu değil...

Hiç yabancı bir ülkeye (Özellikle Avrupa'ya) gittiniz mi?.. Ben bir çok defa gittim.. İnsanlar sizin yabancı olduğunuzu hissettiriyorlar, ırkçılık had safhada...Eğer çocuklarınızın özgür bir şeklide yaşamasını istiyorsanız vatanımıza sahip çıkmalıyız.. Mesele bundan ibaret...

arkadasim söyle nasıl bir reklam koyacagimi ekliyim siteme 1 adet pr 4 siteme ekliyebilirim ucret felan talep etmiyorum pm at lütfen

oneself

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senin açtıgın konuları görmek zorundamıyız ? önceden görmemiştim tekrar bir hatırlatma mesajı yazsaydın farkedip ekleme şansım olabilirdi.Yöntemin saçma sapan.Linki eklemeyince adam gibi olmuyormuyuz .Laflara bak ya herkes kendini birşey sanmaya başladı gün geçtikçe.Sen başlığı açarsın isteyen linki ekler isteyen eklemez gerisi seni ilgilendirmez.

...
evet bunu da mı görecektik .. :((

reklam vereceğim diye konu açmışsınız reklam alarak geçimini sağlayan insanları ve onların bir kaç dakika zamanını boşa harcadığı zaman ne gibi kötü durumlara girdiğini düşünmeden .. vatan ı milleti düşünmeden önce insanlarımızı düşünelim diyorum ben ..

reklam alanlar ve reklam verenlerin konuya ahlaki olarak bakabilmeleri ilk mesajda biraz zor .. ama ilk konu da bu şekilde bir durum var ne yapabiliriz hep beraber diye açtığın bir konuda mı var buralarda biz göremedik reklamları almadık vermedik . sonra ücretli reklam vereceğim deyip , aaa sazanlar takıldı oltaya der gibi davranmak ..

kendi adıma kendi görüşlerimi yazıyorum .. belki bir süreliğine ya da tümüyle banlanırım buradan bu düşüncelerim için ama alıştım ben atılmaya :) gerçekler söylenince olmuyor .. hee hee deyip geçeceksin ..

moderatör arkadaşlar konuya bir el atsalar iyi olur ..

herkese iyi geceler ..
kolay gelsin ..

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
reklam vereceğim diye konu açmışsınız reklam alarak geçimini sağlayan insanları ve onların bir kaç dakika zamanını boşa harcadığı zaman ne gibi kötü durumlara girdiğini düşünmeden .. vatan ı milleti düşünmeden önce insanlarımızı düşünelim diyorum ben ..

Pes doğrusu, pess

Vatan olmadan hiç bir şey olmaz...

Ekshi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnsan olmazsa vatan olmaz, vatanseverim diye bir site açıp PR yükseltmek istediğini anlayabilir herkes. Bu yaptıkların yanlış anlaşılmaya sebebiyettir. Biraz daha ılımlı yaklaşırsan herkes sana destek çıkacaktır. Amacını tamamen belli etmelisin ki o zaman sana güvenebilsinler.

"Bu vatanı kullananlardan biri olmadığın ne malum ?" diye düşünmelerine izin veriyorsun. Bence biraz daha sakin ol ve açıklayıcı ol derim.

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
PR yükseltmek mi? Sanıyorum okuduklarını tam anlayamıyorsun, site benim değil...

Amaç ise Burada

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wwwxxxyyy, bu alt forumun başlığı Reklam Satış Siparişi farkındaysan. Satış da parayla olur. Duyarlılığın güzel birşey ben de destekleyeceğim ama konuyu doğru yere(Güncel Konular Haberler) açıklamayla açmadığın için bu tepkileri anlamalısın. Doğru yere açtığımda kimse tepki vermedi dersen; zorla güzellik olmaz, vermediyse vermedi. Çok vatanseverim diyorsan parasını verip de alabilirsin reklamı o mantıkla.

Mod arkadaşlar konuyla ilgilenmeli.

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Mehmet

Kesinlikle hakılısın, burası bu konunun yeri değil, çünkü burası webmasterforumu değil (eskiden öyleydi) , para kazanmak isteyen webmasterler forumu, para gelsin de nasıl ve nereden gelirse gelsin forumu...

Bu son mesajımdı...

Sanıyorum bilmiyorsunuzdur, ben iyinetin ilk müdavimleridendim..

Bol kazançlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.