İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklama mı ihtiyacın Var !!!!

tiktigo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bugün size web sitemizden bahsetmek istiyorum.
Bilindiği gibi herkes google da yükselmek ilk sayfalara çıkmak için mücadele veriyor. Nasıl yükselecem ne yapmam gerek gibi konulara girmek istemiyorum. Bu işin en kolay ve en ucuz yollarından biri olan sitemizle tanışma vaktinizin geldiğini düşünüyorum.

Bizler tiktigo olarak sizlere organik hit veriyoruz. Sitenize trafik çekiyoruz. Diğer arkadaşların forumlarda yazdığı gibi bot değil vpn değiştirme yok .
%100 Gerçek kullanıcılar. Tüm dünya genelinden kullanıcılarımız sürekli olarak sitemizdeki sizlerin vermiş oldukları reklamları izliyor ve kazanç kazanıyorlar.

Sitemizde sizler için oluşturduğumuz reklam ücretlerinden bahsetmek istiyorum.
1. Paket PTC Reklamlarımız;
PTC Reklamlarımız ( Paid to click ) hizmeti olup 3 Sn. 5 sn. 8 sn. 15 sn. 30 sn. 60 sn. olarak 0,2 $ dan başlayan fiyatlardan oluşmaktadır.
2. Banner Reklamlarımız : En az 25 bin gösterim yapılmaktadır. Fiyatımız 2 $ dır.
3. Giriş Reklamları : web sitemize günlük giriş yapan her kullanıcının karşısına çıkan reklamlarımızdır. 1 günlük 0,75 $ dan başlayan fiyatlarımızla
4. Metin reklamlarımız : Anasayfamızda olup 50000 kredi 1 $ dan başlayan fiyatlarla
ve bir çok özel kampanyalarımız sitemizde mevcuttur.

http://www.alexa.com/siteinfo/tiktigo.com sayfamızın durumunu görebilir ve fiyatlarımızın ne kadar ucuz oluğunu inceleyebilirsiniz.

Ödeme yöntemlerimiz Perfectmoney, Payeer
Şirket olduğumuz için resmi olarak ödeme yöntemlerini düşünen kullanıcılarımıza fatura kesebilmekteyiz.
Daha detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.