İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ReklamAlani.Net Amann Amann Uzak Durun

hamdialev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar.. Burada üyeliğim yeni olabilir ama farklı platformlarda eski üyelerdenim. Bu firmayı afiş etmek için buraya da konu açıyorum ki webmaster arkadaşlar da yanmasın..

28 mayısdan bu yana ödeme bekledikten sonra dün itibari ile ödemelerimin arama motorlarından %30-%40 hit gelmesi(!)nden ötürü iptal edilmesinden dolayı bu şikayet konusunu açıyorum..

qdt3h.jpg

Ödeme taleplerim burada.. İlk zamanlarda 3 günde ödeme yapılacağı deniyordu. Ödeme talebini yaptıktan 1 hafta sonra destek panelinden attığım mesajda ödemelerinizin incelenip 3 iş gününde ödeneceği vs laflar edildi. 25tl min ödeme talebi idi ( şimdi 75tl yapmışlar ). Ödeme miktarını geçtikçe ben ödeme istemeye devam ettim.

16 haziranda duyuru geçtiler, 15 günlük tatile çıkmışlar, ödemelerin 1 temmuzda yapılacağını belirttiler. Bu sırada ben yayın yapmaya devam ediyorum.. Temmuz 1 den sonra ödeme de gelmeyince, tekrar destek mesajı attım ama bir cevap gelmedi ona..

12 temmuz cuma günü telefonla arayınca ödemelerimi kontrol etti ve işleme alındığını kontrol edildiğini yarın(!) ödememin yapılacağını telefonda belirttiler. O sıra günün cuma olduğunu bende unuttum tabi. Eyvallah dedim kapattım.

16 temmuz Salı gününe kadar bekledim tekrardan ve destek mesajı attım.. Bu seferde sitemin hitlerinin %30-%40 arama motorlarından geldiğinin en az %90 arama motorlarından gelmesi gerektiğini bu durumda ödeme yapamayacaklarını belirttiler. Analtycs verilerinizi gönderin karşılaştıralım istediler. Resim yolladım, resim olmaz dediler. Dedim bu sefer mail verin, izin vereyim kontrol edin.. Ses çıkmadı. Bugün tekrar mesaj atınca, hitlerimin %90 mevzularından bahsettiler ve ödemelerimi iptal ettiler..

qdtlg.jpg

qdttc.jpg

Bu da benim film sitemin analtycs verileri, reklamı kullandığım günden beridir olan hit oranları.. %3 eksik kalmışım farkındayım.. Ancak diğer resime de bakarsanız, yine referral olarak gözüken bir çok arama motoru bulunuyor orada..

Velhasıl kelam 107tl ödeme talebi yaptığım, ayrıca 19tl de içeride birikmiş olan kazancın üzerine yatmış oldular..

Ben yandım bunlardan, aman siz yanmayın..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.