İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamdor Rich Media reklamlarıyla para kazanın

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Sahibi farklı bir forumda konusunu açmış. Bende bugün öğlenden beri kullanmaya başladım. 1000 gösterime 50 kuruş veriyor. Bu popup reklamlar gözönüne alındığında az gibi ama popup firmalarının popuplara şuan 1000 gösterime 70 kuruş - 1 tl arası verdiğini düşünürsek ve bu popupların genelde 1000 hiti en fazla 500-600 şeklinde saydığını düşünürsek, bununla birlikle reklamdorun rich media formatlı reklamının hitleri sorunsuz saydığı göz önüne alınınca ücrette bir anormallik olmadığı görülebiliyor.

Sitenin kendi sahibinden alıntı:

Reklamdor'dan yeni reklam sistemi

Rich Media Reklamları Reklamdor'da.

Rich Media Nedir?

“Zenginleştirilmiş Medya Uygulamaları” anlamına gelmekte, yüksek kaliteli animasyon, duraksız ses ve video, oyunlar, formlar gibi nispeten küçük dosya boyutlu bannerları tanımlamak için kullanılmaktadır.

Kazanç

1000 Gösterim banner fiyatı 0.5 TL'dir. Stopaj ve KDV kesintisi yoktur!

Reklamdor'a üye olmak için
ReklamDor - internet reklam hizmetleri

Rich media reklamlarının işleyiş şeklini görmek için DEMO
(Sayfanın altındaki kayan banneri görebilirsiniz. Üzerine fare ile geldiğinizde banner büyüyor.)

Not: Ne zaman ödeme yapıyor, kaç parada ödeme yapıyor vs. gibi sorular için sitenin kurallar bölümünü inceleyebilirsiniz. Kendim kullanıyorum öneririm.

gorkemsanal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bununda bir farkı yok tekil hitim 150 gözteriyor sayyac ta reklamdore 25 olarak algılamış 7 de 6 kesinti var...

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Ciddiyetsiz bir firma izlenimi verdi. İletişim bölümünden gönderdiğim hatalı kodlarla ilgili ve çıkmayan reklamlarla ilgili hiç bir maile uzun süre beklememe rağmen cevap verilmedi. Tavsiye etmiyorum.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Bu postun ardından desteğin daha hızlı olacağı hakkında bir kaç bildirim maili gönderdiler. Haklarını yememek lazım. Ancak kullanmadım ve daha geniş yorum yapamıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5