Sahibi farklı bir forumda konusunu açmış. Bende bugün öğlenden beri kullanmaya başladım. 1000 gösterime 50 kuruş veriyor. Bu popup reklamlar gözönüne alındığında az gibi ama popup firmalarının popuplara şuan 1000 gösterime 70 kuruş - 1 tl arası verdiğini düşünürsek ve bu popupların genelde 1000 hiti en fazla 500-600 şeklinde saydığını düşünürsek, bununla birlikle reklamdorun rich media formatlı reklamının hitleri sorunsuz saydığı göz önüne alınınca ücrette bir anormallik olmadığı görülebiliyor.
Sitenin kendi sahibinden alıntı:
Reklamdor'dan yeni reklam sistemi
Rich Media Reklamları Reklamdor'da.
Rich Media Nedir?
“Zenginleştirilmiş Medya Uygulamaları” anlamına gelmekte, yüksek kaliteli animasyon, duraksız ses ve video, oyunlar, formlar gibi nispeten küçük dosya boyutlu bannerları tanımlamak için kullanılmaktadır.
Kazanç
1000 Gösterim banner fiyatı 0.5 TL'dir. Stopaj ve KDV kesintisi yoktur!
Reklamdor'a üye olmak için
ReklamDor - internet reklam hizmetleri
Rich media reklamlarının işleyiş şeklini görmek için DEMO
(Sayfanın altındaki kayan banneri görebilirsiniz. Üzerine fare ile geldiğinizde banner büyüyor.)
Not: Ne zaman ödeme yapıyor, kaç parada ödeme yapıyor vs. gibi sorular için sitenin kurallar bölümünü inceleyebilirsiniz. Kendim kullanıyorum öneririm.
Sitenin kendi sahibinden alıntı:
Reklamdor'dan yeni reklam sistemi
Rich Media Reklamları Reklamdor'da.
Rich Media Nedir?
“Zenginleştirilmiş Medya Uygulamaları” anlamına gelmekte, yüksek kaliteli animasyon, duraksız ses ve video, oyunlar, formlar gibi nispeten küçük dosya boyutlu bannerları tanımlamak için kullanılmaktadır.
Kazanç
1000 Gösterim banner fiyatı 0.5 TL'dir. Stopaj ve KDV kesintisi yoktur!
Reklamdor'a üye olmak için
ReklamDor - internet reklam hizmetleri
Rich media reklamlarının işleyiş şeklini görmek için DEMO
(Sayfanın altındaki kayan banneri görebilirsiniz. Üzerine fare ile geldiğinizde banner büyüyor.)
Not: Ne zaman ödeme yapıyor, kaç parada ödeme yapıyor vs. gibi sorular için sitenin kurallar bölümünü inceleyebilirsiniz. Kendim kullanıyorum öneririm.