İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamfirmalarına Uygun Blog !!

gonzales

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar , ücretsiz bir blog kuracağım ve bu blogu adam edip reklam almak istiyorum.

Fakat blogun içeriğinin ne olması konusunda kararsızım.

Reklamfirmalarının blogumu kabul etmesi için sizce içerik ne olmalı ?

Fikirleriniz benim için değerli , bekliyorum ! ! !

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
webmaster konularına yönel
zamanla rayına oturursa eğer zaten reklam vermek isteyenler kapıda bekleyecektir
ama çok sabırlı olmalısın

gonzales

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mantıklı aslında ama reklamverenlerin bannerleri genelde kozmetik moda alışveriş siteleri üzerine kurulu olduğu için.Blogum moda kozmetik üzerine olsa içerik uyuşacağından reklam almam daha kolay olmaz mı .

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
webmasterları ilgilendiren konularda reklam veren şirketlerin verdiği ücret daha fazla oluyor. mesela bak muhtar beye 1.5 senedir tatilde:p

ekomer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ayrıca webmasterları ilgilendiren bir blog açarsan alexa gibi sitelerde daha hızlı sıralama yaparsın.
Sitenin konusunu bulmak için yardım arıyorsan buradan google anahtar kelime aramalarını öğrenebilirsin.

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
alexa da baya yararlı oluyor webmaster ile ilgili konular ama,orjinal içerik girmek herşeyden önemli bence.Webmaster konusunda yazacaksan çok iyi bir webmaster olmalısın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.