İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamınızı Hergün Binlerce insan Görsün

MAHMUT_NADİM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar, Siz reklam veriyorsunuz bizler Reklamlarınızı Binlerce İnsanın Görmesini Sağlıyoruz...

Bunu Nasılmı Yapıyoruz. Günlük hergün Wordpress tema Sitemize çalışma Arkadaşım (MNG) Ve ben Sitemizde yeni tema Yayınlıyoruz. Bu Temanın önizleme dediğimiz Yani demo Site olarak Kullandığımız Yeni temaları Sitelere Ekliyoruz. ve bu tema konusunu En Büyük Sitelerden Tutun En Küçük Siteler Varıncaya Kadar yaklaşık olarak 100 adet siteye Yeni konu açarak Temaları ve Demo siteleri yayınlıyoruz...

Burda Dikkatinizi çekmek istediğim Bir husus var. demo Sitelerde Pek Az Konu var, şimdi Diyeceksinizki senin sitende 3, bilemedin beş konulu siteye neden reklam verelim. kim görücek bizim reklamları kimse gelmez senin sitene, Derseniz Çok Yanılmış Olursunuz. Size vereceğim cevap, Benim Sitelerin Alexa ve türkiye alexa sına bakmanızı öneririm. hepsininde trafiği boldur ve hepside hitli sitedir.

Benim ve çalışmış olduğum aşağıda Ücretli Hit yolladığım. siteler var. demo siteler. demolara tıklayarak reklam alanlarını görebilirsiniz. sizlerinde reklamlarını reklam alanlarında demo sitelerde yayınlayarak, sitenizin reklamını ve linkini binlerce kişinin görmesini sağlayabiliriz.

reklam alanları:

125x125 banner jpg gif fark etmez

250x300 banner .jpg - .gif banner farketmez

boy 60 genişlik 468 yani 60x468 banner gif veya jpg fark etmez..

Not: reklan banner afişleri her sitede boyları değişmektedir..

Aşağıda Yazılan Sitelerin Tümü Dahil (5 Site) Reklamınızı yayınlamak Artı Demo Sitelerde dahil Kampanya Fiyatımız Aylık 75 TL

www.bilginiz.net örnek Demo Site için Tıkla

www.wptema.bilginiz.net sitesi için örnek demo link için Tıkla

www.islamiseviyorum.com örnek demo tema Sitesi İçin Tıkla

www.islamiseviyorum.net örnek demo linki için Tıkla

www.uzmanegitimi.com Sitesi için Örnek demo tema için Tıkla

Ayrıntılı Bilgi için PM istemeyin. Dönüş Yapılmayacaktır. Konu Zaten Ayrıntılı Anlatılmıştır.

Aklınıza Takılan Hususlarda 0544 202 1444 Nolu telefonumu Arayarak Bilgi Alabilirsiniz.

NOt Telefon Numarası vermek uygun değilse Moderatör kardeşlerim Silebilir. Telefon Numaramı verme Amacım Kişilerin Bire Bir Kiminle öçalıştığını Öğrenmesi içindir. en Başta Dürüstlük....

Dip NOT A dult Sitelerin reklam Teklifi Kesinlikle Kabul Edilmez

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.