İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamınızın Facebookta En Az 5 Milyon Kişi Tarafından Görüntülenmesini İstermisiniz?

DincheR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet sizin reklamınızı facebookta sağ tarafta milyonların görmesini istermisiniz? İşte fırsat bu fırsat! İşte size reklamın 2. gününde saat 12:45'de aldığım bir printscreen:

facereklam.png

Evet şimdi anlatıyorum. Siz bu paketi satın alırsanız 2 gün Facebook'ta reklamınız olacak. 2 gün boyunca Facebook'a girenlerin sağ tarafta sizin reklamınız görünecek.

Paket Fiyatı: Sadece 100TL

Evet yanlış duymadınız. 710TL'lik reklamı sadece 100TL'den size yaptırıyoruz! Tabikide hileyle vs. yapmıyoruz bunu. Sadece 2-3 kişinin bildiği bir teknikle yapıyoruz.

Neyse fazla uzatmadan, ben kendi sitemin reklamını hep yapıyorum. Sağ tarafta www.songezegen.com reklamı görenler olmuştur mutlaka. (burada siteyi reklam için değil referans için veriyorum. Konumu bu gibi sebeplerle baltalamayın. Siteye girip kaç üye olduğuna bakıp reklamın faydasını görebilirsiniz.) Elbetteki üye artışına bakınız çünkü bugün reklama başladığım 4. gün :)

Alacaklara şimdiden hayırlı olsun. (Sınırlı sayıda satılacak)

Sizden istediğimiz: Sadece bir tane facebook hesabı (reklam koyacağımız hesap)

İletişim MSN: [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

-