- Reaction score
- 1
Kısacası ben bu adsenseden hiç bi şey anlamadım arkadaşlar bi arkadaşın yardımıyla üyelik aldım onaylandı falan ama üyelik aldığım site hakkında hiç bi bilgim yok açıkcası o siteye içerik girmek bile istemiyorum ama bildiğim kadarıyla kodları istediğimiz kadar sitede kullanabiliyomuşuz.Şimdi ben kazanç getiren keywordslerden birinin üzerine site açsam otellerle ilgili mesela bu siteye reklam kodumu yerleştirdiğimde otellerle ilgili reklam mı çıkar yoksa üyelik aldığım sitede çıkan reklamların aynısı mı?
Bir de otel kelimesinde birinci sayfaya oynamam çok zor en azından şu 5 6 ay içinde ben siteyi açıp içerik girdikten sonra twitter facebooktan siteye ziyaretçi çeksem ne biliyim adsense kardeşim sen ilk sayfada değilsin ikinci sayfada değilsin onu geçtim ilk 500'de bile değilsin nasıl bu kadar hit aldın bu reklamları kim tıkladı böyle nerden geliyo bu trafik diyip hesabımı banlayabilir mi? (Sadece twitter facebook'dan reklam yapıcam)
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olabilirlerse çok sevinirim gerçekten
Bir de otel kelimesinde birinci sayfaya oynamam çok zor en azından şu 5 6 ay içinde ben siteyi açıp içerik girdikten sonra twitter facebooktan siteye ziyaretçi çeksem ne biliyim adsense kardeşim sen ilk sayfada değilsin ikinci sayfada değilsin onu geçtim ilk 500'de bile değilsin nasıl bu kadar hit aldın bu reklamları kim tıkladı böyle nerden geliyo bu trafik diyip hesabımı banlayabilir mi? (Sadece twitter facebook'dan reklam yapıcam)
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olabilirlerse çok sevinirim gerçekten