İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

reklamlarım gorunmuyor

oktaylust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bi yardım ederseniz minettar kalacağım şimdi ben adwords ta reklamımı oluşturdum.hesapta 32 YTL para var,anahtar kelimelerde girildi,sadece google a arama esnasında anahtar kelimeler girilirse eğer google`da yan tarafta çıksın diye ayarladım ve aktif ettim falan googlede anahtar kelimelerle arama yapınca sponsorlar kısmında çıkmıyor bişi.0,05 maksimum tiklama başına maliyet yaptım.Ama benim istediğim anahtar kelimelerde hiç bir sponsor yok,benim orada sponsor kısmında çıkmam gerekmiyor mu?Alt bi limiti mi var bu işin?0,05 tıklama oranı verdim ve tum anahtarlar karşısında etkin yazıyor sanırım o da doğru?1 saatten fazla bekledim hiçbirşey çıkmadı.

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklamlar hemen gösterime girmiyor yani sunuculara ulaşması zaman alıyormuş. hata sende degildi deiştirdigin şeyleri eskisi gibi yapabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.