İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamtrk ile kazan'

emirhan64

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere Reklamtrk ile ilgili fikirlerimi bahşetmek istiyorum..
Öncelikle Google'da aratırken karşıma çıktığı için çok da ilgilenmesem de kayıt olmak istedim. Kayıt olduğum zaman prestijli bir tema ile karşıladı web site beni. İnternette okuduğum yorumlar da web sitenin güvenilir olduğunu gösteriyordu. İnternet web adreslerimi eklemeye başladım ve bekliyorum. Adsense'den sonra gördüğüm en güvenilir web sitedir arkadaşlar. Tavsiye ederim.
Refsiz link: www.reklamtrk.com

O

OmerAYDINOGLU

Misafir
Bu tarz reklam firmalarına nedense güvenemiyorum, şu ana kadar adsense dışında hiçbir firmadan ödeme alamadım, sanırım en büyük güvenmeme sebebim bu. Ama yinede denemek gerekir, 1000 uygulama indirmesine 300-450 arası fiyat veriyor, eğer mantıklı bir websiteniz var ise kesinlikle kullanılabilir bence. Denemekten zarar çıkmaz :)

webisyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklamtrk e kayıt oldum ancak 2 gün oldu bekliyor. Ve destek veya iletişimden kimseye ulaşamıyorum ? Kapanmış olabilirler mi ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.