Reklamverenlerin tavsiye ettikleri siteler

A
aliozen
Misafir
Arkadaşlar herkese iyi pazarlar,

uzun zamandır reklam vermek için araştırma yapıyorum. Ama henüz bir siteye verebildim.

Daha önce reklam vermiş olanların ve memnun kalanların yardımına ihtiyacım var. Site isimlerini yazarsanız sevinirim. İçerik mp3, toplist vs olmazsa daha iyi olur. Forumlar ve haber, gazete içerikleri tercihtir.

teşekkürler

F
Forumolaycom
Misafir
furkan_ed'Le bi Görüş Derim... Ben İyi Bir verim aldım Sanada Tavsiye Ederim...:)

D
dnturkey
Misafir
bence memnun kalmak göreceli bi kavramdır..

onun yerine xxx sitesine yyy ytl ücretinde reklam verdim zzzz günlük hit aldım demek daha mantıklı bi değerlendirme olur.

D
doLob
Misafir
daha dogrusunu su sekilde sorsaniz daha yararli olacaktir

aldiginiz tiklama/gunluk ucret

0
Onaylı Üye
Üye
kardeş nasıl bir site aradıgına baglı.hiti kac olmalı mesela.

0
Onaylı Üye
Üye
yaw arkadaş diyor ki reklam veripte iyi randıman aldığınız siteleri yazın bizde faydalanalım diyor. siz halen ısrarla garip garip şeyler yazıyorsunuz..

A
aliozen
Misafir
DeviLLe' Alıntı:
yaw arkadaş diyor ki reklam veripte iyi randıman aldığınız siteleri yazın bizde faydalanalım diyor. siz halen ısrarla garip garip şeyler yazıyorsunuz..

teşekkür ederim

0
Onaylı Üye
Üye
evet bende

sepya.com
mizahdelisi.com
ve 3le.net i herkese oneririm

T
THUQ_BY
Misafir
3le.net e ver kardeş ii dir. hem ucuz hemde kaliteli reklam.
genel forum sitelerine verme verecek olursan da zaten 2 tane kaliteli var onlara verderim onlarda çok para istiyor. ama genel forumlar a verme geri kalan.iyi hit yollamaz.

G
Gazete.CC
Misafir
aliozen' Alıntı:
Arkadaşlar herkese iyi pazarlar,

uzun zamandır reklam vermek için araştırma yapıyorum. Ama henüz bir siteye verebildim.

Daha önce reklam vermiş olanların ve memnun kalanların yardımına ihtiyacım var. Site isimlerini yazarsanız sevinirim. İçerik mp3, toplist vs olmazsa daha iyi olur. Forumlar ve haber, gazete içerikleri tercihtir.

teşekkürler

merakmerkezi.com
etikhaber.com

Geri