İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rent A Car V.3.0

create

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Selam Arkadaşlar
Yazmış olduğum rent a car scriptinin 3. versiyonunu sizler ile paylaşıyorum.

Sistemin özellikleri
Araç Ekleme
Araçlara Aylara göre farklı fiyatlandırabilme olanağı
Sınırsız Sayfa ekleyebilme imkanı
Oluşturulan rezervasyon için müşteri email adresine durumu hakkında otomatik bilgilendirme (Rezervasyonunuz onaylanmıştır, Rezervasyonunuz iptal edilmiştir tarzında)
Rezervasyon Sırasında otomatik hesaplama,
İstenilen para birimine göre hesaplama,
Tarih arasına göre hesaplama,
Saat farkına göre hesaplama,

Tarayıcı Özellikleri,
Chrome, Safari, Opera, Mozilla ve IE8 de sorunsuz olarak denenmiş ve test edilmiştir.

Demo Adresi: www.yildizlarrentacar.com/demo

Script fiyatı : 200 TL

Sistem demodur.

Admin Paneli için pm atınız.

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bilgilendirilecek bir şey değil, görsel anlamda bir kaç rötuş gerekiyor bence. Avis'in sitesinde orta kısım gibi mesela, şimdi aklıma gelen o oldu daha doğrusu. Sayfa biraz renklendirilebilir.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Mesafelerde bazı hatalar var. Ben geçen ay karayolları genel müdürlüğü verilerine göre bir script yazmıştım. Onunla kıyaslayınca farklar çıktı.

create

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Mesafelerde bazı hatalar var. Ben geçen ay karayolları genel müdürlüğü verilerine göre bir script yazmıştım. Onunla kıyaslayınca farklar çıktı.

scriptini bu tarz iframe şeklinde verirsen bende onu kullanabilirim dostum onun dışında bu script hesaplama illerarasimesafe.com dan alınmıştır ;)
sorun çıkması önemli değil soruna yardımcı olabileceksen her türlü çözerim

Bilgilendirilecek bir şey değil, görsel anlamda bir kaç rötuş gerekiyor bence. Avis'in sitesinde orta kısım gibi mesela, şimdi aklıma gelen o oldu daha doğrusu. Sayfa biraz renklendirilebilir.

bu sistemi alacak olan kişinin en fazla 2 şubesi olur zaten dostum avisteki gibi olması için bu işi çok profesyonel yapması gerekiyor.
aviste kaç kişi çalışıyor, bu sistemi alacak olan kişide en fazla 2 kişi çalışıyordur o yüzden haberler ve duyrular tarzında renklendirme abest olur

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.