İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

REP ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
mesela birine -rep vermek istiyorum ama sadece +rep olarak gözüküyor neden bu şekilde ?

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Rep iyi bir paylaşım yapılınca + olarak verilir.Kötüyse - veriliyor fakat o zaman - alan kişi ona veren kişiye veriyor böyle karışıp gidiyor. Sadece + olması bence çok daha akıllıca , tasvip etmiyorsanız mesajınızda belirtirsiniz olur biter :)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
burası adı üstünde ; İyiNet:D, -rep bile yok, birde ben kimseye -rep vermeyim diye kaldırdı iyinet:)

MyWedding in zamanin birinde binlerce kez -rep vermesinden dolayi insanlar isyan etmiş, iyinetde boyle bir uygulamaya gitmisti. Degilmi mywedding?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
MyWedding in zamanin birinde binlerce kez -rep vermesinden dolayi insanlar isyan etmiş, iyinetde boyle bir uygulamaya gitmisti. Degilmi mywedding?
Bir kaç kişi yüzünden bütün forumu cezalandırmak bence yanlış - replerimi geri istiyorum :D

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
+ rep veren dost - rep veren düsman gibi bişe olmustur eminim eski zamanlarda ...

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
sen dedin diye yazdıkların doğru olacak değil, kendini kadı filan mı zannediyorsun forumda, kendi işine bak insanlara iftira atmak günahtır, ayıptır, hele hele dayı vari tavırlar hiç yakışmıyor bir yöneticiye,..

üyelere boş boş saldırıp terör yapma..

kendi işine bak sen, forumdaki linkleri filan kontrol et.
Forumun %90 i -rep hak ediyor dersen burada bir uyum sorunu oldugunu kimse gormekte zorlanmayacaktır. Hak, hukuk ve garez kavramlarini tekrar incelemeni tavsiye ederim :)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ben ne kadı vari nede dayı vari konuşuyorum. Moderator olmak demek bu forumda fikirlerimi söylemeyeceğim anlamınada gelmiyor. Kimseye iftira attığım yok, terörde yaptığım yok.. Bu forumda terör ile bağdaştırılabilecek tek kişi varsa oda Myweddingdir :)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
ee peki rep verenler görünmese olmaz mı ? yada şöyle söyliyim birisi mesaj yazdı ve ben tasvip etmiyorum yani yanlış bir konu bu o yüzden olumsuz itrader vermek yanlış olur.. -rep ver sek daha sağlıklı olur

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
ee peki rep verenler görünmese olmaz mı ? yada şöyle söyliyim birisi mesaj yazdı ve ben tasvip etmiyorum yani yanlış bir konu bu o yüzden olumsuz itrader vermek yanlış olur.. -rep ver sek daha sağlıklı olur

Suistimal edilmese, haklisinda..

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
forumdaki en kötü, en taraflı, üyeleri rencide eden, üyeleri forumdan kaçırtan, alenen onu bunu kollayan, millete hakaret edip, sonra yazılarını korkup silen, bir mod olduğunu biliyormusun, senden başka böyle bir mod gelmedi iyinete...

herhalde biliyorsundur..,

kelimelerin sonuna gülücük koymakla , içindekini gölgeleyemezsin..

dediğim gibi sen o zamanları bilmezsin, dolayısıyla , yalan söyleyip, yine birilerini hedef haline getiriyorsun,,

ayıp, ayıp, ayıp, biliyorsan tabii..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Konu kişiselleşti, bu konu genel olarak açıldı.
Kişisel mesajlarınız içim PM (private message) kullanabilirsiniz.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Söylediklerinin iddia olmaktan ileri gitmediğinin farkındamısın, sana hadi bunları ispat et demezlermi zannediyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.