![]() |
![]() |
mesela birine -rep vermek istiyorum ama sadece +rep olarak gözüküyor neden bu şekilde ?
burası adı üstünde ; İyiNet, -rep bile yok,
burası adı üstünde ; İyiNet, -rep bile yok, birde ben kimseye -rep vermeyim diye kaldırdı iyinet
![]()
MyWedding in zamanin birinde binlerce kez -rep vermesinden dolayi insanlar isyan etmiş, iyinetde boyle bir uygulamaya gitmisti. Degilmi mywedding?
Bir kaç kişi yüzünden bütün forumu cezalandırmak bence yanlış - replerimi geri istiyorumMyWedding in zamanin birinde binlerce kez -rep vermesinden dolayi insanlar isyan etmiş, iyinetde boyle bir uygulamaya gitmisti. Degilmi mywedding?
MyWedding in zamanin birinde binlerce kez -rep vermesinden dolayi insanlar isyan etmiş, iyinetde boyle bir uygulamaya gitmisti. Degilmi mywedding?
sen o zamanlar çömezdin. anlamazsın
hak edene -rep verilir.
Forumun %90 i -rep hak ediyor dersen burada bir uyum sorunu oldugunu kimse gormekte zorlanmayacaktır. Hak, hukuk ve garez kavramlarini tekrar incelemeni tavsiye ederim![]()
ee peki rep verenler görünmese olmaz mı ? yada şöyle söyliyim birisi mesaj yazdı ve ben tasvip etmiyorum yani yanlış bir konu bu o yüzden olumsuz itrader vermek yanlış olur.. -rep ver sek daha sağlıklı olur