İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

- rep imi nasil + ya ceviririm?

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben sunu cok samimi bir sekilde soyluyorum bu olay benim adima uyarı olmustur gerekli ders alınmıstır ilginize cok tesekkurler .

Turkce yazıma dikkat edip gereksiz mesajlardan kacınacağım.

Sizlerde guvensız gorunmemem icin verdiginiz desteğe çok tesekkür ederim buldugum her uygun ve bizler ilgilendiren konuları sizlerle paylasmaktan cekinmiyecegim

İlginize teşekkürler

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
_RamseS_' Alıntı:
Konu dışı : REP verdiğim kısmın türkçeleşmesi ( Editlenmesi ) daha yararlı olacağını düşünüyorum... Bir çok kişinin yabancı dili olmadığı gibi azda olsa bilenler de ne yazdığına dikkatle bakmıyor. veya çoğu mesaj kısmına vereceği rep değeri gibi şeyler yazıyorlar... Editlenmesi daha hoş olur ;)

Haklisiniz, ben ingilizce dil dosyasini kullandigim icin farketmedim.
Turkceye cevirdim, umarim kullanimi simdi daha kolay olur.

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet' Alıntı:
Haklisiniz, ben ingilizce dil dosyasini kullandigim icin farketmedim.
Turkceye cevirdim, umarim kullanimi simdi daha kolay olur.

Katkısı çok olacaktır. Duyarlılık için teşekkürler ;)

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyinet' Alıntı:
Gonul isterki hersey en iyi ve istedigimiz gibi olsun.
Ancak zaman kisitliligi nedeni ile + rep lere mudahale etmek imkansiz, cok fazla hatali rep verdigini ileten kullanici var...
Kullanicilar, rep verirken biraz daha dikkatli olurlarsa, bu problem de ortadan kalkar sanirim.

evet haklısınız bizim dikkat etmemiz gerekiyor tabii, bu kadar çok yanlış rep verilebileceği aklıma gelmemişti.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5