İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

REP nasil verilir? Ne anlama gelir?

T

themaniac

Misafir
Arkadaslar REP'in acilimi Recognizing Excellent Performance'dir. Yani cok iyi bir paylasim yapan kisiye verilir.
Turkce olarak REP itibar gucu diye cevirilmektedir.

REP ikiye ayrilir:
+REP ve -REP

+REP: begendiginiz yazi vb butun paylasimlar icin o kisiye tesekkur ve guzel olmus anlaminda +REP verilir. Guzel isinize yarayan bir yazi gordugunuzda +REP vermeyi ihmal etmeyiniz. Bu da bir forumculuk ahlakidir diyebiliriz.

-REP:begenmediginiz hosunuza gitmeyen yazilarda -REP verebilirsiniz. Ancak -REP'i keyfinize gore vermemeniz gerekir. Cunku insanlarin emek verdikleri birseylerden gelen +REP'lerinden sizin keyfi verdiginiz -REP o insanin itibar gucu'nun dusmesine sebep olur. -REP'i yanlis bilgi yada gercekten uygunsuz buldugunuz durumlarda da vermeyi ihmal etmeyiniz.

REP nasil verilir?
ekteki resimde gosterilen teraziye tiklayiniz ve EVET yada Hayir'dan birini secin.

EVET +REP
Hayir -REP

eTicaret/iTrader NEDIR DIYORSANIZ TIKLAYINIZ...
 
T

themaniac

Misafir
bi rep atayım bakalım çalışıoyormu buton :)

buton hep calisir Tepki kardesim. Yeter ki arkadaslar guzel yararli paylasim yapsinlar. Bu yazi icin REP istemiyorum zaten. bu maksat ilerde arkadaslar guzel bir paylasim gorduklerinde yazan kisinin emegini nasil verebileceklerini gorsun diye. alin rep icin size bir slogan.

REP istenmez verilir​
:D
 
T

themaniac

Misafir
Kral'a selam REP'e devam :D
REP atmayi bilmeyen kalmasin arkadaslar. Ozellikle forumlara yeni baslamis olan arkadaslar REP bir forum ahlaki/gelenegidir. Emek verene tesekkur REP ile verilir.
 

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Eylül 2010
Mesajlar
2,107
Reaction score
51
Buraya herkes webmaster geçmişi gibi forumları doldurarak üye oluyor.
Bir zahmet bir webmaster rep'in ne olduğunu bilsin:)
 

xclever

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2010
Mesajlar
1,101
Reaction score
46
Konum
Antalya
+REP

rep_2.png
 
T

themaniac

Misafir
+REP
eyvallah kardesim. bu arada ekledigin resim guzelmis. REP kutusu :D

Baris Bey kardesim, en cok bilgili olabilirsin ama bilmeyende bir cok insan var. Yani iyinet buyuk bir forum. buraya bir cok insan bildigi seyleri gelistirmek icin geldigi gibi, binlerce insan da birseyler ogrenmek icin geliyor 0'dan.

Bana bu konu sebebiyle +REP verenlerden biri REP'in nasil verildigini bulamadigini ve benim actigim bu konudan ogrendigini yazmis yorum olarak. Daha baska soze gerek yok.
 
T

themaniac

Misafir
Yaa admin arkadaslara rica etsem bu konuyu sabitleyebilirler mi?
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
263
-rep de bir rep verme şeklidir:şekil:
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
263
rep gurusu Xman abidir. Rep istiyorsanız ona gidin :D o tabloya sığmıcak rep haneleri, iyinette ciddi değişiklikler yapılacak sonra :D
 
T

themaniac

Misafir
yuh yaa. adamin 3492 rep puani var. bu konuyu butun okuyanlar REP verseler bile yetisemem ona :D
 
T

themaniac

Misafir
guncel

Ekleme: evet sonunda iyinet'te buna tesvik etme karari aldi :D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst