İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

-rep niye veremiyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
-rep niye veremiyoruz? sadece +rep veriliyor -rep verilemiyor..

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Misalen ben sana -rep versem kötü bir mesajından dolayı, sende kızarsın gelirsin bana - rep verirsin. Bu tarz olaylar yaşandığı için iyinet iptal etti - repi. Amacından şaştı yani - rep olayı..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
E ben beğenmediğim mesaja -rep veremeyeceksem repin bi cafcafı kalmıyor.

eRCie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
olmaması bencede iyi :) herkez bir biriene - + vermeye başlar böyle iyi

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
İşte mesele tam olarak bu. Kisaca senin katilip katilmaman mevzu degil, mevzu benim mathi ye katilip sana -rep vermeyi onaylamis olmam. Belki sen gercekten -rep hakedecek bisey yapmiyorsun ama x kişi bir grup olusturup sana topluca -rep verdiginde, bu hem sana hem foruma zarar vermis oluyor. İşte bu yüzden -rep artık yok.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
İşte mesele tam olarak bu. Kisaca senin katilip katilmaman mevzu degil, mevzu benim mathi ye katilip sana -rep vermeyi onaylamis olmam. Belki sen gercekten -rep hakedecek bisey yapmiyorsun ama x kişi bir grup olusturup sana topluca -rep verdiginde, bu hem sana hem foruma zarar vermis oluyor. İşte bu yüzden -rep artık yok.

ayrıca gurup oluşturulmasından başka eski üyeler daha fazla seviye düşürebildiği için yeni gelen üyeler ezilebiliyorda.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gokhans biz - rep kaldıralı çok oldu yeni mi fark ettin?

Ayrıca;

-Galatasaray bu yıl şampiyon oldu.
-Enflasyon yeniden iki haneli rakamlara çıkıyor.
-Faizler arttı.
-Çarşı kendini fesh etti.

A

a.ışık

Misafir
dalga geçmeyi bi kenara bırakalım lütfen :)
ayrıca -rep kaldırıldığı iyi oldu, çünkü bi "arkadaş" vardı bellemişti
beni sürekli hep -rep veriyordu!! kimin verdiğini de göremiyordum.. :(

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
gokhans biz - rep kaldıralı çok oldu yeni mi fark ettin?

Ayrıca;

-Galatasaray bu yıl şampiyon oldu.
-Enflasyon yeniden iki haneli rakamlara çıkıyor.
-Faizler arttı.
-Çarşı kendini fesh etti.

Yeni gördüm, yeni farkettim diye bişey demedim.Sadece -rep niye verilmiyor dedim.

dalga geçmeyi bi kenara bırakalım lütfen
ayrıca -rep kaldırıldığı iyi oldu, çünkü bi "arkadaş" vardı bellemişti
beni sürekli hep -rep veriyordu!! kimin verdiğini de göremiyordum..
artofevilmidir nedir o olmasın o arkadaş.Bugünde r10da yeni bi üyelik açmış gelmiş bi mesajımdan bana durup dururken -rep vermiş.Tam ben ona geri dönecektim baktım banlamışlar :p
Onda ruhsal bi bozukluk var heralde.Canı sıkıldıkça kime saldırıyım diye yer arıyor..

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence de - rep 'in kaldırılması anlamsız. Replerle ilgim, alakam yoktur ancak bu kısıt niye? Hep özgürlük der dururuz bırakın millet istedigini yapsın. (Bazı çerçeveler dahilinde tabi) Ama bence son derece yanlış, insanları kandırmaya yönelik buldugum bir konuda - vererk görüşümü belirtme hakkım yok? Garip!

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir forum kullanıcıları kadardır, ne eksik ne fazla, burası da kullanıcıların genelinin -rep hakkını kullanmayı bilemeyecek, erişkin olmayanların(nam-ı diğer çoluk çocuk) olduğu bir forum sonucu çıkar, o tarafından bakarsak; ne yapılırsa foruma yani, burası da böyle, böyle kabul etmek lazım. Yönetimin tercihi.

Gene de önerimi tekrarlayayım. *

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bir forum kullanıcıları kadardır, ne eksik ne fazla, burası da kullanıcıların genelinin -rep hakkını kullanmayı bilemeyecek, erişkin olmayanların(nam-ı diğer çoluk çocuk) olduğu bir forum sonucu çıkar

Zaten davetiyeli sistem kaldırıldıktan sonra dediğin kesim iyinetin %95 lik kısmını oluşturur oldu. Bunu kimsenin inkar ettiğini zannetmiyorum :)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bence de - rep 'in kaldırılması anlamsız. Replerle ilgim, alakam yoktur ancak bu kısıt niye? Hep özgürlük der dururuz bırakın millet istedigini yapsın. (Bazı çerçeveler dahilinde tabi) Ama bence son derece yanlış, insanları kandırmaya yönelik buldugum bir konuda - vererk görüşümü belirtme hakkım yok? Garip!

Hem fikirim sonuna kadar katiliyorum ama, bu sadece forumda olan bisey degil, bu tüm Türkiyede her konuda aynı. Bize verilen hakları suistimal etmeyi çok sever olmuşuz, -rep konusunda da aynı şekilde davranıyoruz. Hatta dedik ya, grup kurup -rep verenler vardı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.