İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

- Rep Sistemi Aktiftir.

OnurStyle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Merhaba -rep sistemi pasif durumdaydı sizleri düşünerek aktif yaptık beğenmediğiniz mesajlara haraket küfür argo yazmamak şartıyla mesajları olumsuz olarak değerlendirebilirsiniz.

Örnek
adszpp.png

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
ooouw şet! :D
bence iyi oldu bu olay
yanlız - yi kimin verdiğini görebilmektemiyiz, ayrıca haksız - lerde kimle muhatap olacağız? konu açabilecek miyiz?

X

Xman

Misafir
Profilinizden +- kimin rep verdiğini görebilirsiniz. Verilen repler küfür yada hakaret içermedikçe haklı yada haksız deme şansımız yok. Rep to rep denen olay serbesttir, haksız rep verdiğini düşündüğünüz kişiye sizde olumsuz rep verebilirsiniz..

emrcnd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hayırlı olsun.. Güle güle kullanalım :D

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bence iyi olmamış. zaten verilen resimdeki örnek de bana göre biraz tuhaf.katılmadığımız her düşünceye eksi rep mi vereceğiz şimdi?

"bence forumların devri bitti" demiş birisi ben de katılmıyorum al sana eksi rep :D

(aman beni eksi repe boğmayın böyle dedim diye :D )

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Yok yok iyi olmuş.Eksi rep veren eksi rep alabileceği bilincinde olacak.

Bu sayede sadece gerektiği zaman kullanır.Tek sorun yeni üyeler baya ezilecek ondada 1-2 ay - rep almamaları konusunda düzenlenebilir.

OnurStyle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
bence iyi olmamış. zaten verilen resimdeki örnek de bana göre biraz tuhaf.katılmadığımız her düşünceye eksi rep mi vereceğiz şimdi?

"bence forumların devri bitti" demiş birisi ben de katılmıyorum al sana eksi rep :D

(aman beni eksi repe boğmayın böyle dedim diye :D )

resimdeki örnek takılmamak gerek orada basit bir gösterme sadece

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Aha yandım ben, kimseye gıcıklık yapamayacağım!
Organerallerin dokunuzlmazlığı olsun, kimse -rep veremesin. :ıslık:

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Yalnız biz kaç - rep verebiliyoruz nasıl hesaplanıyor , bilelim gücümüzü dimi ama :ıslık:

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Rep verenleri normal üyeler görememeli bence. Çok fazla iç çatışma olur bu durumda. Şimdi sorun olmaz ama ileride bu iş küfürleşmelere,kavgalara vs. gidebilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.