İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

replerim kaybolmuş

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
usercp.php ye girdiğimde eskisinin 3 de 1 i kadar rep var şu anda. en alttaki repin tarihi 2007-02-14 10:53 ama ben ilk repimi yaklaşık 1 yıl kadar önce almıştım. repin olup olmaması mühim değilde merak ettim, geçmiş repler felan mı silindi ?

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bendekiler duruyo :D
sanırım iyinet yeni üyelerin önünü açma politikasında :D

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
2007-02-14 10:53 tarihindn önceki - ve + tüm repler gitmiş bende.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
replerimi kaybettim hükümsüzdür :)

benimkilerde silinmiş ama panelde silinmiş sanırım yukarıda tecrübe puanı yazıyor o kısımda 90 tecrübe puanım varmış.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
evet sadece panelde göstermiyor. repleri kimin verdiğinin anlaşılmaması amaçlanıyor diye düşündüm ama artık - rep veremiyoruz zaten.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-rep verilemiyor bende post'un üzerine farkettim, bununla ilgili forumda bir duyuru filan yapılmadı sanırım.
-rep neden kalktı merak ettim doğrusu.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2006 yılına ait tüm repler listeden silinmiş panelimde, ancak puanlarda bir azalma sözkonusu değil.
Şu an panelimde sadece 2007 yılına ait verilmiş rep'ler görülüyor, 1 sene öncekilerin temizlenmesi bence iyi bir uygulamadır.
Ek olarak, - rep neden kaldırıldı bu konuda henüz bir açıklama gelmedi ama doğrusu merak ettim.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Repler silinmemiş. Sadece son aldığınız 20 rep listeleniyor. Saymayı deneyin :p

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Genele:

Size birisi -rep verdi diye siz de ona -rep verirseniz, eninde sonunda olacagi budur.

Ne yazikki -rep in suyunu cikarttiginiz icin artik -rep veremiyorsunuz.

Size sunulan imkanlari degerlendirmek yada degerlendirmemek sizin elinizde...

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Genele:

Size birisi -rep verdi diye siz de ona -rep verirseniz, eninde sonunda olacagi budur.

Ne yazikki -rep in suyunu cikarttiginiz icin artik -rep veremiyorsunuz.

Size sunulan imkanlari degerlendirmek yada degerlendirmemek sizin elinizde...

çok güzel etmişiniz askeriye gibi olaylar vardı bir konu ilgini cekiyor yardim etmek icin yaziyoruz eskiler yenisin ses sus gibi dede torun lafi gibi olur erkeklerde burdada öyle laflar gördüm ve hoşuna gitmezse konuların cevapları -rep edilyordu sanırım böylelikle yönetim dısı eksi verme kimsede olmaz eşitlik olmuş oldu

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kişiye -rep ve itrader kullanıyoruz sorun yarattığı için alışverişte ve o kişide aynını bize uyguluyor sebebsiz :) güzel olmuş..

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Diğer bazı forumlarda olduğu gibi repler anonim olamaz mı, böylece insanlar polemik endişesi olmadan -rep verebilir, -rep'e -rep gibi durumlar da olmaz.

Öneri olarak..

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Diğer bazı forumlarda olduğu gibi repler anonim olamaz mı, böylece insanlar polemik endişesi olmadan -rep verebilir, -rep'e -rep gibi durumlar da olmaz.

Öneri olarak..

böyle olursa kişisel olarak -rep verenler daha mayhoşca ve cılkını çıkartana kadar -rep verir.

şu anki hali güzel olmuş aslında.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-rep verene otomatik 1 -rep geliyor o sistemle, böylece onu kabul ederek -rep verebilen verir fütursuzca değil yani. Yani herkes rep'i kadar + veya - rep dağıtabiliyor(-rep vererek kendi kırmızıya düşmek istemiyorsa). O yüzden anonim önerimde ısrarcıyım :) "sadece onayla veya sus" biraz eşyanın tabiatına aykırı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5