Attığınız mesaj sayısına ve üyeliğinizin eskiliğine göre artmaktadır.Developer' Alıntı:Hmm anladım, teşekkürler.
Peki, katkı puanı nasıl artmaktadır?
Attığınız mesaj sayısına ve üyeliğinizin eskiliğine göre artmaktadır.Developer' Alıntı:Hmm anladım, teşekkürler.
Peki, katkı puanı nasıl artmaktadır?
Ama rep gücün 2 ?firar' Alıntı:trextra bişiy sormak istiyorum sana forum beni adamdan saymıyomu 500 küsür mesaj 1 yılı aşkın üyelik süremle neden rep gücüm 0 ? yazılmış bir yazıyı ödüllendirmeyi ben haketmiyomuyum
trextra' Alıntı:Ama rep gücün 2 ?
firar' Alıntı:bilmem yapılabilirmi ama bi önerim mesela bnm tecrübe puanım 6 ve bir yazıya rep vermek istiyorum... ama görüyorumki daha kullanıcının 10 mesajı var.. sonuçda onu tanımıyorum ve benden alıcağı +6 rep biçok kişinin önüne geçmesin ve saygınlık kazanmasına sebep olucak... belki birilerini dolandırıcak... ve çoğu zaman bu sorumluluğun altına girmemek için rep vermekden vazgeçiyorum buda ona yapılmış bir haksızlık oluyor... teknik açıdan veya forum kullanımı açısından uygunmu bilmiyorum ama rep verirken max sınır tecrübe puanı kabul edilmek üzere seçim yapma şansımız olabilirmi??
Biri hakaret etmediği sürece -Rep vermemeye çalışıyorum. Bunun dışında paylaşım yapan ya da yapmaya çalışanlara +Rep rahatlıkla veriyorum. Kısacası, - Rep verirken 2 kere + Verirken 1 kere düşünüyorum.firar' Alıntı:açıklamanız için teşekkürler....
yanlız bence eksik olan bişiy daha var ve bu konudada yorumlarınızı merak ediyorum... rep kullanımında kişisel görüşlerimizi göz önünde bulundurmak veya bulundurmamak konusuna bence açıklık getirilmeli yani benim görüşümü paylaşmıyan insana benim görüşümü paylaşmıyor diye -rep atmak bence mantıklı değil sonuçda bunlar görüş ve insanlarda farklılık yaratan bir konu...
bunlara rağmen forumda gözlemliyebildiğim kadatıyla insanlar kendi görüşlerine uymayan bir konuya - rep veya görüşlerine uydugu için (sadece kişisel olarak kabul edilbilicek görüşlerden bahsediyorum örnek vermek gerekirse fenerbahçeli oldugunuz için size +rep veren bir fenerbahçeli) +rep kullanılıyor... bu konuya bence düzenleme getirilmeli yani en azından bu kriterlere göre rep kullanalımmı yoksa repimizi faydalı olanlar ve zararlı olanlar içinmi kullanalım?
firar' Alıntı:açıklamanız için teşekkürler....
yanlız bence eksik olan bişiy daha var ve bu konudada yorumlarınızı merak ediyorum... rep kullanımında kişisel görüşlerimizi göz önünde bulundurmak veya bulundurmamak konusuna bence açıklık getirilmeli yani benim görüşümü paylaşmıyan insana benim görüşümü paylaşmıyor diye -rep atmak bence mantıklı değil sonuçda bunlar görüş ve insanlarda farklılık yaratan bir konu...
bunlara rağmen forumda gözlemliyebildiğim kadatıyla insanlar kendi görüşlerine uymayan bir konuya - rep veya görüşlerine uydugu için (sadece kişisel olarak kabul edilbilicek görüşlerden bahsediyorum örnek vermek gerekirse fenerbahçeli oldugunuz için size +rep veren bir fenerbahçeli) +rep kullanılıyor... bu konuya bence düzenleme getirilmeli yani en azından bu kriterlere göre rep kullanalımmı yoksa repimizi faydalı olanlar ve zararlı olanlar içinmi kullanalım?