İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reseller almak artık çok kolay:%50 GERÇEK !ND!R!M

B

BilimHost

Misafir
Merhaba,

Reseller paketlerimizde sitemizde yazılı olan fiyatın %50 si kadar indirim yapıyoruz. Son Gün 1 Mayıs!!! Acele edin...

Bazı Reseller Paketlerimiz

0.5 Gb web Alanı
10 Gb Trafik
20 Domain Barındırma
Sınırsız SubDomain
Sınırsız MySQL Database
Sınırsız Mail Hesabı
Sınırsız Maillist

Aylık : 7.5 YTL
3 Aylık : 20 YTL

--------------------------

1 Gb web Alanı
20 Gb Trafik
30 Domain Barındırma
Sınırsız SubDomain
Sınırsız MySQL Database
Sınırsız Mail Hesabı
Sınırsız Maillist

Aylık : 12.5 YTL
3 Aylık : 35 YTL

--------------------------

2 Gb web Alanı
40 Gb Trafik
40 Domain Barındırma
Sınırsız SubDomain
Sınırsız MySQL Database
Sınırsız Mail Hesabı
Sınırsız Maillist

Aylık : 22.5 YTL
3 Aylık : 60 YTL

Diğer paketlerimiz ve özellikler için tıklayın...

Saygılarımızla,

BilimHost Internet Hizmetleri
http://www.bilimhost.net

S

sfenx

Misafir
selam sizden host alan arkadaşım var çok iyi bir firma diyor Reseller paketi için başvurucam..Tşk

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sfenx' Alıntı:
selam sizden host alan arkadaşım var çok iyi bir firma diyor Reseller paketi için başvurucam..Tşk

ben bu mesaji oldukca sakincali buldum...daha mesaj sayiniz 1..gecin bu numaralari..

S

sfenx

Misafir
Özel mesaj ile durumu anlattım Halen mesajını editlememişssin Burda yalancı çıkıyorum! ve Eski üyelikle girip tekrar selam çekerim.. Ama yalancı olmaktan hoşlanmam
Selametle. Tşk

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fiyatlar oldukca makul ama firmanızı tanımadıgımdan dolayı kalitesini bilmiyorum. Acıksası "firma" olmayan 'firma' lardan uzak durmaya calısıyorum.. Adres ve Telefon bilgileri eklenirse iletisime eminim güven acısından daha yararlı olacaktır.

B

BilimHost

Misafir
crawler' Alıntı:
fiyatlar oldukca makul ama firmanızı tanımadıgımdan dolayı kalitesini bilmiyorum. Acıksası "firma" olmayan 'firma' lardan uzak durmaya calısıyorum.. Adres ve Telefon bilgileri eklenirse iletisime eminim güven acısından daha yararlı olacaktır.

Merhaba,

Herzaman gerçekleri söyledik ve söylemeye devam edeceğiz."BilimHost" olarak tamamen internet üzerinde çalışıyoruz.Bir bilgisayar satış mağazamız var ancak hosting ile ilgili bir hizmet olmadığı içinde fatura kesemiyoruz.Ayrıca şunu bir çok kişi biliyor ki manifatura,bakkal, vs. işletmelerin ticari belgesi kullanılarak alınan .com.tr ler ve bunların yanında da gerçek olarak tabir edilen çoğu yerin halinin de ortada olduğu günümüzde bence alınacak kriterlerin başında firma olup olmadığından ziyade iyi hizmet vermesi,kaç yıldır bu iş içinde olduğu ve referans listelerine göz atmanız bence daha olumlu sonuçlar getirir...

Saygılarımla,

Mehmet SÖĞÜT
BilimHost Internet Hizmetleri
http://www.bilimhost.net

B

BilimHost

Misafir
Bu arada kampanyamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler...
Son gün 1 Mayıs !!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.