Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sitelerimi barindirmak icin reseller ariyorum suan kullandigim hostigler iyi ama bana 10 gb resell ve sinirsiz trafik hizmeti sunacak arkadaslar yardimci olsunlar msjlarınızı bekliyorum ücret ucuk yazanlar hic yazmasın
üstad msn yok suanda okuldayim okul bilgisayari malum hic birsey yükleyemiyoruz sen bana pm olarak atsan bilgilerinizi bu arada ys belgeniz ve siteniz varsa adresini alabilirmiyim
Reseller Paket 1
● Limitsiz Web Alanı
● Limitsiz Aylık Trafik
● 10 Adet Site Barındırma
● Linux İşletim Sistemi
● Türkçe cPanel 11 / WHM
● Limitsiz Sub-domain Hesabı
● Limitsiz FTP Erişimi
● Limitsiz MySQL Veritabanı
● Limitsiz E-Posta Hesabı
● Ücretsiz 7/24 Destek
● Apache Web Server
● IonCube Loader
● Frontpage Desteği
● Özel NameServer İzni
● %15 CPU Kullanım İzni
● %99+ Uptime Garantisi
● Günlük/Haftalık/ Yedek Alımı
● Türkiye Lokasyon Yıllık Sadece 75 TL
iyi günler arkadasım paket 2 hosuma gitti ama trafik biraz az gibi geldi sanirsam kendi sitelerimi bayındırmak icin almak istiyorum resell suanda 4 tane domain var elimde yetermi bilmiyorum trafik
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.