İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reseller clup domain yonetim scripti sipariş- yapabilecek kimseler

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaslar reseller clubta bayiligim var ve bir cokta müşterim var onlara güzle bir domain paneli vermek istiyorum ornek olarak isimtescile ait olan

domainyonetimi.com gibi script asp olabilir php olabilir onemli degil özellikler belli domain dns whois gibi bilgileirn geiştirilmesi yapım asamasında sayfası yonlendirme panel sifre degiştirme felan + olarak bu sistem tek domain icin degil müşteri odaklı olucak yani kullanıcı giridgi anda kendine ait butun domianleri(yonetim panelinden benim izin verdigim domianleri) görebilecek ve yonetebilecek bunun gibi bir sistemin maliyeti ne kadar olur ve ne kadar bir sürede biter.. ilglenen arkadaslar var ise pm ile ulaşabilirler burayada yazabilirler..

TurkVista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaslar reseller clubta bayiligim var ve bir cokta müşterim var onlara güzle bir domain paneli vermek istiyorum ornek olarak isimtescile ait olan

domainyonetimi.com gibi script asp olabilir php olabilir onemli degil özellikler belli domain dns whois gibi bilgileirn geiştirilmesi yapım asamasında sayfası yonlendirme panel sifre degiştirme felan + olarak bu sistem tek domain icin degil müşteri odaklı olucak yani kullanıcı giridgi anda kendine ait butun domianleri(yonetim panelinden benim izin verdigim domianleri) görebilecek ve yonetebilecek bunun gibi bir sistemin maliyeti ne kadar olur ve ne kadar bir sürede biter.. ilglenen arkadaslar var ise pm ile ulaşabilirler burayada yazabilirler..

aXzel tamamen sana özel ve dilediğin tasarımda bu sistemi 2000 YTL ye hazırlayabilirim. Kısaca özellikleri şu şekilde olacak,

- Online Tescil İşlemi
- Online yönetim sistemi (DNS/ChildDNS/Contact Bilgileri/Private Lock/EPP Code)
- Online domain transferi yapabilme.
- Müşteri panelinde birden fazla domain barındırabilme.
- Türkiye de yer alan tüm bankaların SanalPOS ları ile çalışabilme. (PayPal ve PayPal Pro da eklenebilir.)
- İstenirse gene müşteri panelinden ResellerClub da ekstra olarak yer alan (Domain Forwarder ve Mail Forwarder) satın alabilme.

Sistem Php ve MySQL ile hazırlanacak ve kaynak kodları Ioncube ile şifreli olarak size verilecektir. Teslimat süresi maksimum 15 Gündür.

1 Yıl boyunca ücretsiz olarak tarafınıza destek sağlanabilir.

detaylar ve sorular için msn : [email protected]

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkvista

çok tesekkur ederim ancak dun bir arkadas ile anlaşmıs bulunmaktayım 2 gun icerisinde yüz yüze tekrar görüsecegiz eger anlaşma saglanmaz ise ozaman size donerim çok tesekkurler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.