İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reseller Fiatlarımızı Düşürdük!!!

A

altar

Misafir
hadi oradan sahtekar herif, fatura kesecekmiş, bırakın bu herifi ya basbaya keriz arıyor.

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben Dürüst Bir Şekilde Fatura Keseceğimi Söylüyorum Bu Arkadaş Bana Özelden Allahını Peygamberini Bilmem ne ........... diyor bunlar insanmı arkadaşlar peygambere küfür eden insanmı hiç sanmıyorum!!!!!!

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu Kişinin Forumdan Atılmasını Modlardan Rica Ediyorum Özel Mesajları Kontrol Etsinler Muhakkak Görecektirler.....

tHm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kalite diye birşey bırakmadınız, forumda iki kelâm laf ediyorduk onu da seviyesiz threadler ile tadını kaçırdınız. Tebrikler.

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeşim ne kalitesinden bahsediyorsun en başta böyle insanları foruma alıyorsunuz ondan sonra kalite diye geziyorsunuz

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
vayt be altar 6. hissi kuvvetliymiş
banlanacağını da anlamıştır

ama kaldırın altar ın banını
yoksa bi atasözü daha doğrulunu birkez daha kanıtlayacak

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :D

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar reseller müşteirlerimize bazı öncelikler tanıyoruz mesela Sizin alanınızı yükseltmeniz gerekiyor biz hemen yükseltiyoruz siz öteki ay ödüyorsunuz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.