İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reseller host

W

Warlord_

Misafir
Selam,

Ben bir forum açacağım. Fakat açacağım foruma uygun hosting firması bulamıyorum. Yabancı bir host istiyorum. Yalnız bunların sözleşmelerini okdugum zaman, bir çogunun link olarak bile mp3'e izin vermedigini ve yine bir çogunun absürt'ı desteklemedigini görüyorum. 2 gündür sürekli kafam bununla meşgul. En son bir yabancı host şirketini beğenmiştim. 75 gb band genişligini 5$ a veriyordu. Oradan alacaktım Emaxhosting galiba. Fakat kredi kartı bölümüne geldigimde telefon onayı istedi.

Buraya geldim ve araştırdım. http://www.resellerzoom.com/ adlı sitede reseller paketleri gördüm. Şimdi bu reseller olayını birisi kısaca anlatabilir mi? Bunu aldıgımız zaman bir nevi serverı tamamen mi kiralamış oluyoruz? Yoksa adamlar, bir dizin altında bana sınırsız addon domain gibi bir yetki mi veriyorlar?

Bana kredi kartı ile onaylama istemeyen ve mp3 linklerine ciddi bir şikayet yada yasal durum olmadıgı sürece göz yumabilecek host firması lazım. En az 30 veya 50 gb band genişligi olmalı. Mp3 linklerine ve absürt linklere karışmaması gerekli.

http://www.resellerzoom.com/ dan bir reseller alıp, kimseye satmadan sadece kendi sitemi o reseller üzerinde barındırsam olur mu? Eğer oradan bir reseller alırsam name server olayı nasıl olacak? Name server için o siteye extra para ödemem gerekiyor mu? Bu name server olayı nasıl oluyor reseller da?

Kısacası ben buradan reseller alıp sadece kendi sitemi host edebilirmiyim?
Adamlar buna karışırlar mı? Böyle bir şart varmıdır?

Birde o sitede dahil olmak üzere bir çok host firmasının sözleşmesinde şu satırlar dikkatimi çekti. Bunun tam olarak ne anlama geldigini birileri söyleyebilir mi?

Payment is due on the defined monthly recurring billing date of each month. All returned checks will be charged a $20.00 service fee. Service will be interrupted on accounts that reach 5 days past due. Accounts that are not collectable by Reseller Zoom will be turned over to an outside agency for collection. If your account is turned over for collection, you agree to pay to Reseller Zoom a “Processing and Collection” Fee of not less than Fifty ($50.00) Dollars nor more than One Hundred Fifty ($150.00) Dollars

Collection fee ne demek?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.