İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

reseller hosting tavsiyesi

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba bana düzgün firmalardan reseller hosting veren firma adreslerini söyleyebilir misiniz.(linux sunucu) fiyatları çok yüksek olmamalı yalnız.kullandığınız memnun olduklarınızı yazarsanız daha çok memnun olurum.Yurtdışı firmalarını istiyorum yalnız.şimdiden teşekkürler.

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
orayı kullanıyorum zaten.ben başka bir yer arıyorum.

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hit yüksek değilse sorun olmuyor.ama çok hitim olduğunda bi süre sonra şutluyorlar

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zis' Alıntı:
hit yüksek değilse sorun olmuyor.ama çok hitim olduğunda bi süre sonra şutluyorlar

Ya arkadaşım bende resellere geçmeyi planlıyorumda özelliklerini sana zahmet buraya yazabilirmisin veya msn varsa adresim: -email silinmiştir- konuşabilirmiyiz.

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok yüksek hitli bir siten varsa bigün siteni açığında hesabınız donduruldu yasızı görebilirsin demek. :) zaten yüksek hitli bir siten var yüksek fiyatlı paketlerden birini tercih etmelisin.aslında güzel biryer bi sorun yok.sadece ben daha büyük bir paket almak istiyorum.
şu adresten inceleyebilirsin http://www.resellerzoom.com/budget-reseller.shtml

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hittin kactida seni şutladilar bende ordan aldim benim hitte yüksek sayilir
memnunumda hiç bir sorun yok ama söyledigin kafamda soru işareti birakti
8000 mb alan 120 gb trafik olan paketi aldik :) walla kapatirlarsa yerim onlari :D zis şimdi sen tecrübelisindir bu şirket konusunda paypalla ödeme zamani gelince mail mi atiyorlar biz mi ödemeyi yaptiktan sonra mail atiyoz.

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben 5$ olan paketten atıldım :D ne kadar hitten sonra atıyolar tam emin değilim.bu konuda forumda bi arama yaparsam bulabilirsin bişeyler.ödeme konusuna gelince.ben sanal kartla ödüyodum.yaklaşık 1 hafta önce mail atıyolardı.bende ödüyodum :) hala hesabım var zaten orda ama yüksek hitli değiller şuan.oyüzden sorun yok.başka yerlerde bikaç hesap daha açtık mecburen :D

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resellerguru da linux sunucu yok sanırım.windows sunucu. ben belirtmeyi unutmuşum linux sunucu arıyorum.

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
venom' Alıntı:
www.resellerguru.com la çalışıyorum.4-5 ay oldu hiç bi sorun yok

Sn. Venom

Bende reseller hosting almayı planlıyorum.
resellerguru hakkında sizden biraz bilgi almak istiyorum.

1. Ödemeyi aylık yapabiliyormuyuz?
2. Domain fiyata dahilmi?
a) Dahlilse kaç domain alabiliyoruz.
b) Değilse yönlendirme varmı? Yönlendirmeye ekstra ücret alanıyormu

Cevaplayabilirseniz sevinirim.

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
venom' Alıntı:
www.resellerguru.com la çalışıyorum.4-5 ay oldu hiç bi sorun yok

resellerguru gibi aptal bi yer görmedim

bandwidthi hesaplarken en son 30 günü hesaplıyorlar böyle saçma bi yer anlayacağınız yok ben bandı aşmam derseniz siz bilirsiniz ama tavsiye etmiyorum

CemYilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu yazdığınız yerlerden hangisinde marez yada mp3 e izin verilmekte acaba bunlara izin veren bir yer biliyormusunuz

HostAbi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yabancı firma aramaktan vazgeçmenizi öneririm.Reseller müşterilerimizin çoğunlukta olduğu ve cidden çok iyi fiyat sunduğumuzu belirtmek isterim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5