İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reseller lazım.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hep beraber enisin gelişiniş kutlayalım artık :D zaten bir o yapmadığımız kaldı...

ama zaten forumda 3-4 değişik üyeliği ile herzaman kendisi aktifti şu an artık canı sıkıldı ve göstermek istedi kendisini yoksa oda biliyor

şunu söleyim başka isimler ve adlar altında bir çok kişiyi dolandırmaya devam ediyor

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alca,

Son vurgunumu sistemz ile yaptım ve bu defteri kapattım. Daha önce TurkON, Netri vs. ile vurgun yapmıştım.

Uzun süredir girmiyordum, bugün ilk.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
walla ben senin yerinde olsam yaptığım tüm vurgunları marifetmiş gibi imzama yazardım bize öle anlatıyonda ondan şeettirdim.

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır, marifet olarak algılamayın. Aslında benim yaptıklarımdan kullanıcılar ders almalılar. Hosting hizmetini gerçek şirketlerden, sabit telefonlu yerlerden, iyi araştırarak almalılar.

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Enis Okur' Alıntı:
Hayır, marifet olarak algılamayın. Aslında benim yaptıklarımdan kullanıcılar ders almalılar. Hosting hizmetini gerçek şirketlerden, sabit telefonlu yerlerden, iyi araştırarak almalılar.

tatile degilde umreye filan gitmis olmayasin :) Cok olumlu konusuyorsun .

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
walla büyük değişim var sende enis verdiğin örneklerde stabil ilginç

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır, Didimdeydim tatilde. İki güzel konuşulan Türkçeye, hoş bi tasarıma kanıp alım yapan değerli kullanıclara ne diyebilirim ki? Ders olmalı. Ben onların paralarıyla tatilimin bir bölümünü yaparken, içim sızmaladı değil ancak onları bilinçlendirmenin mutluluğu hakimdi üzerimde.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
tatil bittiğine göre parada bitti di mi yada ufukta yeni hedeflermi var :D

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok sıkıldım artık o yüzden döndüm tatilden. Yeni projelerim şimdilik yok. Yeni yasalarla birlikte Internet dolandırıcılığı biraz sıkacak, hosting'de özellikle. Burada ve hostbulda gördüğüm kadarıyla epey türemişler, ben bu işin markasıyım, benim yolumu izleyenler var. Burak Baysan, Noneym vs. bunlar benim Turkonda müşterimdi, hepsinin neler yapacağını çok iyi biliyordum, şimdide kimlerin neler yapacağını biliyorum. Aman dikkat edin, soyulmayın. Yasalarımız yetersiz.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kendini fazla yüksekten görme yada fazla abartılmamalı sarf 2-3 türk insanının kanması sonucu oluşturduğun vurgun bunu kimseye belli etmeden senden 10-100 katını yapan çok kişi var sen sadece bilinen olduğundan dolayı ismin geçiyor ve belirtiliyor.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
noneym ve burak baysanda senin gibi olmus zaten..seni gören senin yolunu izlemeye çalisiyor o da iyi :D

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya enis birşey soracam veya gerçek ismin herneyse bizim göremediğimiz veya farkedemeğimiz ve senin farkettiğin türeyen sahtekarlar kim hostbulda sölede bazılarının başı ağrımasın :D

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alca,

Bunu kimseye belli etmeden derken bana marka gösterebilirmisin? Çok eskiysen vthost'u bilirsin, altında imzam var. Bu yaptıklarım hoş şeyler değil, kendimi büyütmeye çalışmıyorum.

Burak yolunu şaşırmış :) Noneym ısrarlı devam ediyor. Çok giden arkadaşlar oldu. Aramıza yenileri geldi, özellikle Remotemach sektör için bir bomba.

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gerçek ismim Enis Okur, hesaplarımda Enis Okur, adresimide bilenler var, telefonumuda. İsteyenede veririm.

Yeni TCK'dan öncesi ve sonrası milat gibi denebilir. :)

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla alca bu sahte yerleri fark etmemek hiçte zor değil. Birincisi ben holdingim diyenler, remotemach yani. Bunu ben Turkon ile çıkardım, holdingim dedim, binalarım var falan dedim, herkes yuttu müşteri sayım 100den 300e çıktı, technolojik denilen yerde bunu benden çaldı, oda holding oldu. Küçük balıklar holding olayını vurgulayamadılar, korktular halbuki hiçbir şey olmazDI (artık olur). Remotemach şöyleyim böyleyim şu kadar para akıttım diyor, alayı kolpa. Hiçbir şirket bu tip boktan bir yatırım yapmaz. Tasarımı çalıntı, herşey iyi organize olmuş ama tecrübeli bi insan kolpa olduklarını anlayabilir. Bunun gibi bir çok neden sayabilirim.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
herkes dikkatli oldumu sorun kalmıyor zaten
DİKKATLİ OLMAK İLE HATA YAPMAK arasındaki fark da bu bence

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bir ara technolojik'in çıkadığı sahtehost.com olayı çok komikti ne gülmüştük ama :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.