İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reseller ve Domain kayıt ile ilgili !

omerrasit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıldır aktif olarak grafikerlik yapıyorum. Şimdi bir proje üzerinde çalışmaya başladım ve bugün bir reseller ve domain satın aldım. (NOT: Daha önceden reseller kullanmadım.) Şimdi bana bir domain için cpanel bir de reseller kont. paneli geldi ! ben bu satın aldığım domaini bu reseller kontrol panelden bulamıyorum. Cpanelden domaini kontrol ettiğimde Eko Hosting Paket ve 250 Mb alan görünüyor ! Acaba ben resellere domaini taşıyacak mıyım ? Bu konuda yardımcı olabilecek ya da kaynak gösterebilecek arkadaşlar bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Y

Yapay

Misafir
Anladığıma göre;

Alan adınızı resellerinizin ip 'sine yönlendirin yani;

00.00.00.00 (İPNİZ) ns1.siteadresiniz.com
00.00.00.00 (İPNİZ) ns2.siteadresiniz.com

bu alan adı kontrol panelinizde bulunur. Firma ismini verseydiniz daha kolay yanıtlardım.
Bundan sonra zaten resellerdan hosting açıp, site adresini girin istediğiniz alanı verin. Ayrıca bu önceden aynı şirkette yapılandırılmış bir hizmet ise bu konuda sorunlarınızı aldığınız firmaya iletin kendileri daha detaylı yanıtlarlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.