İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

reseller whm

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reseller alırken misal www.siteadi.com diye tanımlı.bu siteadi.com u kurarken direk ana hesap görünüyor tüm özellikleriyle,bir alt hesap açılmasına gerek yok mu o şekilde mi site kurulcak arkadaşlar

2. ve sonra kuracağımız siteler için mi gerekli olucak resellara alt hesap açmak.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
ne demek istediğini tam anlamadım
Reseller alırken reseller hesabı ana hesap olur..
Gerekirse kendisine bir adet ana ip atanır..

hesap açmak istediklerine hesap acarsın WHM den

daha doğrusu ne demek istediğini tam olarak anlayamadım..
şuraya bi göz at istersen gerçi irc reseller için tarif edildi ama web resellerde aşağıda verdiğim linki uygulama edebilir..

burda bazı bilgiler var

http://www.dearshell.net/kb.php?action=category&id=36

veya daha fazlası için

http://www.benimmekan.net/forumdisplay.php?fid=69

aradıkların verdiğim adreslerde yok ise

sorununu tam olarak anlayabileceğimiz şekilde yazarsan seni aydınlatabiliriz

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşte ana hesap dediğiniz şey tek domain üstüne 10 gb alan 100 gb trafik tek bu domain üstüne yani ben limit vermek istemiştim ama mümkün değil sanırım.bu domaini kurmak için alt hesap açılmıyor dimi whm den.

Verdiğiniz linklere bakıcam şimdi.Aslında basit bişi de tam anlatamadım sanırım reseller kullanan biri için 1-2 cümlelik bişi

reseller alırken domain isteniyor ve bu domaini giriyouz ya ana hesap bu domain üstüne.Accountlara girince whmden tüm alan ve trafik bu domainin üstünde görünüyor.Buna bir limitleme koyma imkanım yok mu yoksa böle kalacak yeni hesaplar açtıkça o domain üstündeki alan ve trafik azalıcak.

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
İşte ana hesap dediğiniz şey tek domain üstüne 10 gb alan 100 gb trafik tek bu domain üstüne yani ben limit vermek istemiştim ama mümkün değil sanırım.bu domaini kurmak için alt hesap açılmıyor dimi whm den.

Verdiğiniz linklere bakıcam şimdi.Aslında basit bişi de tam anlatamadım sanırım reseller kullanan biri için 1-2 cümlelik bişi

reseller alırken domain isteniyor ve bu domaini giriyouz ya ana hesap bu domain üstüne.Accountlara girince whmden tüm alan ve trafik bu domainin üstünde görünüyor.Buna bir limitleme koyma imkanım yok mu yoksa böle kalacak yeni hesaplar açtıkça o domain üstündeki alan ve trafik azalıcak.

siz tabiki tek hesaba 10 GB alan 100 GB trafik verebilirsiniz reseller olarak buna hakkınız var ama unutmayın bu yetkileri verebilmeniz için sizin daha fazla alana ve daha fazla trafik limitiniz olması lazım Böylece alan ve trafikleri paylaştırabilesin

benim verdiğim linklerde bu tür konularda bilgi yer almaktadır.

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neyse hocam saol çözdüm olayı.

Zaten direk atanmış idi reseller alırken verdiğim site ben ayar vermedim.Sadece 2. ve 3. siteyi alt hesap olarak açıp kurdum ilk steyi ise ana hesap göründüğünden oradan kurdum bir sorun yok taşıdım da.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.