İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

reseller zoom ile ilgili bir soru daha ?

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cpanel ile ilgili bir soru daha ?

reseller zoom da host edilen domain sayısını nerden görebiliyorum.yada kaç tane limitim kaldığını nerden görebiliyorum.mesela Cpanelden nasıl bakıcam yada WHM den. bide bu addon domain denilen kısım ne işime yarayacak.??

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
WHM'de Create A New Account deyince asagida kaynaklarini gosterir kalan. List accounts deyince de kac domain oldugunu gosterir tepede.

M

mfk_1868

Misafir
kullanmayın burayı daha yeni bıraktım dun gece. Adamlar sitemi cok fazla mysql query atıyor diye kapadı. 2 kere soyledim actırdım band bittigi içinde account upgrade yaptım arada. en son dun aksam bir daha kapadılar ve eger semidedicated a gecmesseniz acmıcaz dediler. bende yalvar yakar actırdım ve pılı pırtıyı toplayıp tasındım. Destekleri iyi değil ve bence cok dandik bir firma.

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayda çattık ya.neyse bakalım 1 aylık aldım.olmazsa değiştiririz.parasınıda verdik bikere..

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yanlış anlama ama.ne kadar süredir bu işi yapıyon kardeş.galiba yeni girdin bu işe.referanslarına baktım biraz da.
bide sende sadece windows sunucu var galiba.ben unix sunucu kullanıyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Fazla RAM harciyorsan dogal olarak semi-dedicated'e gecirebilirler seni, bunda yanlis birsey yok. Bu fiyatlandirma band disk uzerinden yapilmaz, belli bir kapasitesi var bu aygitlarin.

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu semi-dedicated dediğiniz şey ne oluyor sorması ayıp olmasın ama????? :confused:

M

mfk_1868

Misafir
Angelo' Alıntı:
Fazla RAM harciyorsan dogal olarak semi-dedicated'e gecirebilirler seni, bunda yanlis birsey yok. Bu fiyatlandirma band disk uzerinden yapilmaz, belli bir kapasitesi var bu aygitlarin.
yanlış olan o deil ben 3 saat yedeklerimi alabilmek için ugrastım. Adamların soyledikleri ya gecersin yada acmayız. en son yalvar yakar actılar. bende biliyorum dogal birşey oldugunu onun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5