İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ResellerGuru.com

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Resellerguru.com kullanan var mı? Düzgün bir firmaya benziyor. Kullananlar varsa bilgilerini bizle paylaşırsa sevinirim bu ara Reseller arayışları çoğaldı :)

Feature: starter
monthly fee 14.95$
disk space (GB) 2
bandwidth (GB / month) 40
MS SQL 2000 databases 3

En basit paket ini test etmek istiyorum açıkçası.

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Wht de surekli bu firmanin ismi geciyordu ama hic okumadim bir cok kisi resellerguru gazzin vs. bir anket yapmis oralari okumani tavsiye ederim.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gazzin.com dan aldım ve sorun yaşıyorum. Windows Reseller bulmak zor buyüzden buraya yazıyorum.

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gazzin hakkinda yazdiklarini okudum bende win reseller almak istiyordum onlardan yazdiklarini okuyunca karar degistirdim. umarim iyi bir yer bulursun bende senin referansin ile alirim bir paket :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla biyere kapak atıp sürekli orda kalmak istiyorum artık sıkıldım hosting problemlerinden. Ben kolay kolay tavsiye etmem. Emin olmak lazım tamamen. İnşallah güzel birşey bulucam ama kafaya taktım :)

teneke

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bendede aynı sorun var arkadaşlar sağlam windows reseller lazım kalıte bişi

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pembekedi' Alıntı:
arada güzel php reseller a denk gelen olursa haber versin:(

Linux reseller icin herkes gazzin i oneriyor. Bende gazzinden bir test hesabi actim ban verilen ip de sadece 5 site var yani Linux reseller icin gazzini bende tavsiye edebilirim. Gayet hizli fakat windows reseller icin :confused:

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gazzinden bugün aldım ben hostu ama acaip yavaş ya çalışma yapıyoruz bugün öyle bişey oldu falan dediler bakalım..

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bir test hesabi actim ama gayet iyi geldi bana tabi degisik sunucularda da olabiliriz her sunucu ayni olacak diye bir sey yok.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
resellerguru win'in gazzin win'den hızlı olduğu görülmüştür bilginize, hesap ödemeden 2 dk sonra açıldı.

L

Limitsiz.Net

Misafir
Gazzin ucuz ama makineler cidden cok yavas ben aldığıma pişmanın lunixler biraz daha iyi ama windozslar berbat durumda kullanamıyorum

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gazzinden bir ay bedava kullanıyorum sürekli ftp/ssh bağlantısı kopuyor shellden bir komut çalıştırmak bile işkence tavsiye etmiyorum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
eee şimdi ben resellerguru için yeni bir topikmi açayım yaniiii
soru resellerguru cevaplar gazzin................

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
sırf sen dedin diye aldım valla
aldım ama check out olayı nedir onu anlamadım?...kredi kartı bilgilerini girdim ancak 2. ayakta yattım
complate order .... vs yazan yere tıklıyorum kullanıcı adı ve şifre soruyor ancak bunlar bende yok maildede yok?...parayıda çekmişler :D
ne yapayım ben şimdi yaa...arkadaşlar pencere hala açık sizi bekliyo kapayamıyom valla korkudan, gitmesin 32 ytl :)
(gülüyom ama halime) :)

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
biraz sabırlı ol 5 ile 30 dk arasında panel bilgilerin mailine gelir. 2co ile çalışıyorlar, birazdan helm reseller paneli bilgilerin gelir, sonra ekle domainini hayırlı işler :) gelmezse support.resellerguru.com adresinden ticket gönder hemen dönderler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.