İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

resellerzoom hakkında

V

vєga

Misafir
mrb bir arkadaşım bana bir paket açtı host
www.resellerzoom.com adresinden almış reselleri
ns'leri girdim ve bir hata verdi
arkadaşımda söyledi godaddy de sorun çıkıyor diye
şimdi bende almak istiyorum oradan bir reseller acaba yine sorun çıkartırmı.?

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Reseller alımlarında TR Firmaları tercih etmen artın olur. resellerlarda sürekli sorun yaşanır ve teknik destek ve telefon olarak resellerzooma nasıl ve ne derece hızlı ulaşırsın bilinemez.

G

guajira

Misafir
Eskiden bende çıkartmıyordu ilkzamanlarda yaklaşık 7-8 ay önce. Sonra hata vermeye başladı ve böyle devam etti :(

Ama sana şöyle bi seçenek sunuyorlar; aylık 3$ daha fazla verirsen, yani 4$ yerine 7$ verirsen özel nameserver alabilirsin. Misal: ns1.mujx.net ns2.mujx.net gibi. Böylece godaddy sorun çıkarmaz.

G

guajira

Misafir
sepulchral' Alıntı:
Reseller alımlarında TR Firmaları tercih etmen artın olur. resellerlarda sürekli sorun yaşanır ve teknik destek ve telefon olarak resellerzooma nasıl ve ne derece hızlı ulaşırsın bilinemez.

Gayet hızlı ulaşabiliyorsun merak etme o konuda. Ayrıca Tr firmalarına güvenmiyorum güvenmem de. Bi tek elmasgunes var host konusunda güvendiğim o da firma diil :)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
guajira' Alıntı:
Gayet hızlı ulaşabiliyorsun merak etme o konuda. Ayrıca Tr firmalarına güvenmiyorum güvenmem de. Bi tek elmasgunes var host konusunda güvendiğim o da firma diil :)

o senin bilecegin bir şey tabiki beni baglamıyor. ben kendi görüşümü söyledim. türk firmalara güvenmemek senin anti özelligin olsa gerek coğu firma gayet güzel hizmetler veriyorlar..

G

guajira

Misafir
Dostum sen de resellerzoom u karalar gibi yazınca öyle bi cvp verdim yani kendi görüşümü söyledim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5