Resim Upload

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
aklımdaki rakanm şuan için 200 Tl olmadı kendi siteme yönlendirirm. Güzel bir domain bütün uzantılarının dolu olmasıda cabası.

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
aklımdaki rakanm şuan için 200 Tl olmadı kendi siteme yönlendirirm. Güzel bir domain bütün uzantılarının dolu olmasıda cabası.
en mantiklisi :) yonlendirmen :) yada tarihde bir ilk yapalim, ben sana yonlendirme parasi vereyim benim siteye yonlendir :):)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
o zaman kalsın. Gelen kişi pek olmaz :) ziyaretçi kendi kendine çekmez domain. diğer uzantılarının hepsi dolu ben birşeyler yapayım en iyisi teklifi olan varsa verebilir.

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
o zaman kalsın. Gelen kişi pek olmaz :) ziyaretçi kendi kendine çekmez domain. diğer uzantılarının hepsi dolu ben birşeyler yapayım en iyisi teklifi olan varsa verebilir.
kendine yonlendirsende bir faydasi olmayacaktir. gel hayrina ver sen onu bana :)) yeni sunucuya gectigimde site acar onun icinde bir sistem kurar ressim net ile optimasyon yaparim. kazandirdiginida sen alirsin :) bence guzel bir mantik hani hehe

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
yok hocam kendini amortiedecek bir alan adı zaten. kendi sistemime entegre ederim. Bu arada 50TL düşükbir miktar

Ganez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
benden başka teklif veren oyksa 60 tl teklifim.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
hocam 200 tlminimum fiyattır. açık arttırmaya çıkarsam 100 tl üstü teklif gelecektir zaten

Ganez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
benim teklifimden başka teklif göremedim.

hayırlı satışlar...

Ganez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
evet söyleyince uyandım.
açın konuyu eğer satmaya niyetliyseniz de teklifleri inceleyelim.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
şuan satmaya niyetim yok. Kendim kullanıcam kullanmazsam zaten satış konusunda görebilirsiniz. Ama teklif vermek isteyenler verebilir tabi

www.resimupload.net

siteyi açmış bulunuyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5