İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Resim yukleme ve barindirma sitesinden reklam secenekleri ! (indirimli)

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Site: http://href.tc/resimyukle
icerik: Resim yukleme ve barindirma servisi
Page Rank: 3
Alexa: 111 k (gunde 2-3 k dusuyor)
Gunluk Tekil ziyaretci: 4500k - 6500 k
Gunluk sayfa gosterimi: 17k - 21k
ciddi olanlara google analistik resimleri gonderilir. yinede anlik takip etmek isteyenler buraya bakabilirler (premium uyeligim var, daha yeni aldim bunada dikkat edin).

Reklam secenekleri:

Ana sayfa (Aylik):
125x125: 15 $ (20den dustuk) 6 Adet
336x280: 39 $ (50den dustuk) 2 adet

Caps: (daha buyuk hali)

Resim goruntuleme alani (Aylik):
Resim oalrak ekliyorum: Buyuk hali icin buraya tiklayin

Normalde reklam almayacaktim ancak adsenseyi kaldiriyorum ( absürt resimlerde oldugu icin yasakmis:( )

Bu sebeple fiyatlarda da indirim yaptim. Ayrica ilk alacaklar karli cikacaklar cunku aldigim reklam gelirini tekrardan reklam vermek icin kullanacagim icin suandaki hitlerin artacagini hesaba katarsak buyuk fark olacaktir..

Ayrica absürt reklam almiyorum ama hitin cogunlugu absürt sitelerden geldigi icin resim goruntuleme sayfasina fazla goze batmayan reklamlar alabilirim..

ilgilenenler buradan yazabilirler yada p.m ile iletisime gecebilirler..

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
yaw bu google nin sahipleri bu işe başlarken ingiltere üniversitelerinde ne haltar yediler kızlarlada şimdimi namuslu oldular onu anamak mümkün değil!!

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
yaw bu google nin sahipleri bu işe başlarken ingiltere üniversitelerinde ne haltar yediler kızlarlada şimdimi namuslu oldular onu anamak mümkün değil!!

sorma kardesim yaaa, zaten cogu reklamlarinda absürt reklamlarda cikiyor, bir cok kiside sikayetci bundan, ama bize gelince yasak :( anlamiyorum bir turlu. iyide kazandiriyordu ama yapacak bisey yok..

bu arada siparis verecek ilk 10 kisiye butun alanlarda 5 dolarlik indirip yapiyorum. 5 alan alsanalar 25 dolar karda olacaklar.. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.