Site: http://href.tc/resimyukle
icerik: Resim yukleme ve barindirma servisi
Page Rank: 3
Alexa: 111 k (gunde 2-3 k dusuyor)
Gunluk Tekil ziyaretci: 4500k - 6500 k
Gunluk sayfa gosterimi: 17k - 21k
ciddi olanlara google analistik resimleri gonderilir. yinede anlik takip etmek isteyenler buraya bakabilirler (premium uyeligim var, daha yeni aldim bunada dikkat edin).
Reklam secenekleri:
Ana sayfa (Aylik):
125x125: 15 $ (20den dustuk) 6 Adet
336x280: 39 $ (50den dustuk) 2 adet
Caps: (daha buyuk hali)
Resim goruntuleme alani (Aylik):
Resim oalrak ekliyorum: Buyuk hali icin buraya tiklayin
Normalde reklam almayacaktim ancak adsenseyi kaldiriyorum ( absürt resimlerde oldugu icin yasakmis )
Bu sebeple fiyatlarda da indirim yaptim. Ayrica ilk alacaklar karli cikacaklar cunku aldigim reklam gelirini tekrardan reklam vermek icin kullanacagim icin suandaki hitlerin artacagini hesaba katarsak buyuk fark olacaktir..
Ayrica absürt reklam almiyorum ama hitin cogunlugu absürt sitelerden geldigi icin resim goruntuleme sayfasina fazla goze batmayan reklamlar alabilirim..
ilgilenenler buradan yazabilirler yada p.m ile iletisime gecebilirler..
icerik: Resim yukleme ve barindirma servisi
Page Rank: 3
Alexa: 111 k (gunde 2-3 k dusuyor)
Gunluk Tekil ziyaretci: 4500k - 6500 k
Gunluk sayfa gosterimi: 17k - 21k
ciddi olanlara google analistik resimleri gonderilir. yinede anlik takip etmek isteyenler buraya bakabilirler (premium uyeligim var, daha yeni aldim bunada dikkat edin).
Reklam secenekleri:
Ana sayfa (Aylik):
125x125: 15 $ (20den dustuk) 6 Adet
336x280: 39 $ (50den dustuk) 2 adet
Caps: (daha buyuk hali)
Resim goruntuleme alani (Aylik):
Resim oalrak ekliyorum: Buyuk hali icin buraya tiklayin
Normalde reklam almayacaktim ancak adsenseyi kaldiriyorum ( absürt resimlerde oldugu icin yasakmis )
Bu sebeple fiyatlarda da indirim yaptim. Ayrica ilk alacaklar karli cikacaklar cunku aldigim reklam gelirini tekrardan reklam vermek icin kullanacagim icin suandaki hitlerin artacagini hesaba katarsak buyuk fark olacaktir..
Ayrica absürt reklam almiyorum ama hitin cogunlugu absürt sitelerden geldigi icin resim goruntuleme sayfasina fazla goze batmayan reklamlar alabilirim..
ilgilenenler buradan yazabilirler yada p.m ile iletisime gecebilirler..