İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rewardingways - ödeme kanıtlı

visitor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,

Para kazanmak isteyen arkadaşlara güvenilir bir site daha, ptc reklamları da içermekte, bunun yanı sıra çok basitçe kazanabileceğiniz seçenekler de mevcut, başlıca ve en önemlisi crowflower taskları var, diğer sitelerde çıkmayan tasklara buradan ulaşabilir ve daha çok kazanabilirsiniz, benim en çok hoşuma gidenlerden biride virool videos kısmı, izleme başına $0,005 veriyor 1-2 dakikalık videyoya, bence çok avantajlı, çoğu sitede points, coins, bonus vs. olarak kazandıklarınız, sadece o sistemin içinde kullanabiliyorsunuz ya da nakite çevirmek için uzun bir zaman harcayıp biriktirmek gerekiyor, ama burada herhangibir alt üst limit olmadan 1 puanınız olsa bile anında nakite çevirebiliyorsunuz, (1 puan=$0,01) ayrıca matomy teklifleri, anketler, singuplar, daha neler neler var. Ve çok önemli noktalardan biri de; ödeme limiti sadece $1 ve paypal seçeneği mevcut. 1 hafta oldu başlayalı ilk ödememi aldım bu sabah;

fmqmwx.png

Refli link vermiyorum daha ilk mesajım forumda, gönlünüzden geçerse kayıt olurken referans kısmına visitor diye yazabilirsiniz tabi :)

Siteye buradan ulaşabilirsiniz

http://www.rewardingways.com

Bol kazançlar

visitor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2. ödeme zamanı adres bilgileri için resmi bir belgenin scan edilip yollanmasını istedi, banlandı hesap, kullanmıyorum bilginize

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.