Rica ediyorum yardım edin. Hosting ile ilgili!

  • Konbuyu başlatan Unyesil
  • Başlangıç tarihi
U
Unyesil
Misafir
Düzenleme:

Yeni aldığım bir domain var. Bu domaini hosting hizmeti sağlanmış bir alan adımın subdomainine yönlendirmek istiyorum. İstediğim tek şey 1 MB'lık bir alan sağlayan ücretsiz hosting firması.

Örnek: http://www.unyesil.com adresimi http://unye.ogranver.com adresine yönlendireceğim. http://www.unyesil.com adresinin hosting hizmeti bulunmuyor.

İlgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
445
Tepki puanı
24
Konum
Ankara
edit: yanlis mesaj..


alan adini kontrol panelinden neden yonlendirmiyorsun?
 
U
Unyesil
Misafir
Malesef olmuyor. Çünkü IP adresi de istiyor. Aynı IP adresini yazmak zorunda kalıyorum. Bu nedenle de malesef yönlendirme olmuyor.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
445
Tepki puanı
24
Konum
Ankara
Domain panelinden alan adini istedigin bir adrese yonlendirebilirsin.
 
U
Unyesil
Misafir
TURHOST ile çalışıyorum. Alt alan adına yönlendirme konusunda pek detaylı bilgi veremediler. Eğer bilenler varsa lütfen yazsınlar.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
445
Tepki puanı
24
Konum
Ankara
Domain kontrol paneline erisimin varmi ?

Varsa domain kontrol paneline gir. Alan adi yonlendirme bolumu mutlaka vardir. Oradan maskeli veya maskesiz hangi sekilde istersen istedigin herhangi bir adrese yonlendirme yapabilirsin.
 
U
Unyesil
Misafir
CNAME'den falan düzenleme olmuyor mu?

sepulchral gibi bu konuda bilgili arkadaşlar sayfaya girip çıkıyorlar. Rica ediyorum yardım. Bilginizi bizden esirgemeyin.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
8 Haziran 2008
Mesajlar
822
Tepki puanı
3
pm atıyorum ücretsiz olarak yonlendirme konusunda yardımcı olurum..
 
U
Unyesil
Misafir
sivrisinek teşekkür ederim. PM olarak aktif görüşebiliriz. Fakat yineden yardımcı olacak olanlar yazsınlar.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
16 Nisan 2008
Mesajlar
127
Tepki puanı
0
Konum
sivas
ucretsız hostıng verebılırım size www.hostingsehri.net ayrıca baska konuda da yardımcı olabılırım evet dersenız pm atın msn adresımı vereyım
 
U
Unyesil
Misafir
Messenger programı şua anlık kullanmıyorum. Bir takım sorunlar yaşanıyor. Ama PM olarak iletişime geçiyorum. Teşekkürler.
 
Geri
Üst