İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ringofon Önemli Duyuru

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Degerli Is Ortagimiz,

Yeni yapilan duzunlemeyle, urunlerimizin reklamini yayinladiginiz web sitelerinizi sistemimize tanitmaniz gerekmektedir. Web sitelerinizi guncellemediginiz takdirde sadece kayitli domaininizden tum operatorler icin islem yapilacaktir.
Diger domainlerinizdeki reklam kodlarindan gelen ziyaretcilerde, Turkcell abonelerine yapilacak satislar bos sayfa olarak acilacaktir.

Turkcell operatoru uzerindende satis yapabilmeniz icin yapmaniz gereken ;

www.ringofon.com/affiliate sayfasindan giris yaptiktan sonra hesabim menusune giderek
http://www.ringofon.com/affiliate/hesabim.php “ , web sitesi alanina reklam urunlerimizi kullandiginiz adresleri girmeniz gerekmektedir.
Popup ile reklam yapan Is Ortaklarimiz reklamlari yayinlayacaklari siteleri sisteme ekledikten sonra affiliate panellerinden yeni popup kodlarini alarak kullanmasi gerekmektedir.

Saygilarimizla,

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hızlı davrandım :) . Şaka bi yana bannerlarda hiç oynama yapmayacağız ozaman dimi. Sadece popup kodunu değiştireceğiz ve başka sitelerimiz varsa onlarıda ekleyeceğiz panele

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ekledik bakalim, yarinda boyle olursa cekeriz bannerlari olur biter.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende öyle düşünüyorum yeni düzenlemeyle şu anda

Toplam Adet : 17 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Kazançlarınız : 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $
Toplam Kazancınız : 0 $

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
guncelle dedikten sonra linkleri virgulden sonra bir alt satira kaydiriyor. Google in rekabetci filitresi gibi filitre yapip abuk subuk sitelerden adwords e reklam vermeyi felan engellemeyi planliyorlar sanirim.

Guzel ben begendim.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
popup koduna ilave
<script type="text/javascript" src="http://banner.ringofon.com/open.php"></script>
var bu nedirki :S

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu iş çıkalı satış matış olmuyor arkadaşlar, ringocular okusunlar buraları yoksa bizler
ringo ringo şişeler modunda oluruz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.