İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ringofon spamcılarından yeni taktik

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
işin en kötü ve iğrenç yanı yeni EVLENEN bi bayan arkadaşın adresinden defalarca bu email yollandı (yollanmış gibi göründü daha doğrusu) ve sanırım adres listesinde eşi de var. Yollanan email şöyle :

Kod:
Selam ben duygu

0542.7583400 ara beni sicak sohbet edelim.

numaram: 0542.7583400

atesli sohbetler için Bekliyorum

Bence bu emailların ulaştığı kişiler mahkemeye dökerlerse olayı GARANTIARKADAS ve ringofon un derdi büyük olur. Kazanıyoruz diye ses çıkarmadıkları bu şahıslara kolayca çözüm bulabilecekken destek oluyorlar ve bu yaratıkların EDEPSIZLIKLERi artıyor . Yazık...

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
E-mail gelmiş sanırım o, reklam eden kişilerede bu bizlere gelen e-mail den gitmiştir devam ederseler içerideki paralarınıda vermiyceklermiş. Bana göre güzel olmuş böylece herkes farkına varırda üyeler e-mail atmaz.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
birde su adworse reklam verenlerden kurtulabilsek kazanclarım yerle bir oldu :(

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
msn virüsü gibi, zırt pırt mail geliyor. En büyük spam mailci ringofon oldu sanırım

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yatacakları yerleri yok.
projeyi yaratan arkadaşın ta ..
ayıp, günah millet buralara para kaptırmak için para kazanmıyor.
veya o kadar kişi bu tür hizmetleri kullanmak için eğitilmiyor.
ama suç tabi kullananların değil.. hepimizin neyse adsense yavaş yavaş reklamları kaldırıyor sitelerimin çoğunda gözle görülür bir oranda azalma var bedava sms vb. gibi reklamlarda.

pCoX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ringofon gibi yillanmis bir firma, boyle bir sahtekarligin onune gececektir diye dusunuyorum. Yaptiklari son kampanya costurdu milleti. :) Her hafta Laptop, kontor veriyorlardı. Gozu ac vatandaslarimizda fırsattan istifade yapiyorlar..

Gercekten yazik artik herkes birbirini "nasil dolandiririm" diye dusunuyor. Bu kadar cabayi turkiye'nin gelisimi acisindan kullansalar, japonya'yi gecmistik :)).

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ne yıllanmış firması ya, ringofonun yaptıkları yüzünden haberler yapılıyor "sahtekarlık" adı altında sırf onların firmasını ima eden birsürü haber yapıldı...
Ama ne yapalımki adamlar kanunen haklı görünüyor, açık vermiyorlar. 900 lü hatlardan ne farkı var ringofonun?

H@run

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nereye baksam garanti arkadaş ringo vs. reklamı adwordsta.Hayırlısı

pCoX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizede, Turkcell, Telsim, Avea gibi türkiyenin önde gelen şirketleri; Tuğba Özay gibi ünlüleri destek verse, siz yapmazmısınız ?

Tamam yaptiklari sahtekarlik olabilir bu beni ilgilendiren boyutu değil. Ringofon para kazansa bana bi yarari yok, kaybetse bi zarari yok. Bu çok farklı bi konu. Ama genellemede birçok websitelerinde mevcut ringofon reklamları. Adamlar kazanıyorki reklamını yapıyor. E Ringofon Kazandırıyoki reklamı yapılıyor. Suç birazda bizde... El birliği ile sirtimizdan (webmasterlardan) haksız kazanç sağlayan firmaları dibe çeksek, sadece ciddi firmalarla muatap olsak bunlar başa gelmez

bu benim fikrim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.