Abiler, kardeşler itiraz etmeye hakkımız yok kendimiz edip kendimiz buluyoruz işte, bende sitemde engelledim bir sürü bedava melodi reklamı ama benimde elime bir kupon geçti ilk başta dedim herkes gibi bende açayim bir site koyayım kumanda reklamı takır takır işlesin, sonra düşündüm sitemde reklamları çıkan sitelere rahmet okudugum dakikalar geldi aklıma vazgeçti o kuponu sağlık sitemde kullandım ilk acemiliğimdi zar zor ayarladık keywordsları ve 0.06 ile tuturdum reklamları, tr içerikli bir site için ideal bir oran bence. genelde bir çogunluğu öyle veriyor. 0.01 e keywords bulsam tabiki bende yapacaktım aynı şeyi çünki site sağlık sitesi tık başı ortalama 0.1 - 0.9 arası, ama bulamadım keywords o ayrı mesele
yapacagımız birşey yok sadece rahatsız oluyorsak ve gerçekten kazanmak istiyorsak elimizden geldiği kadar engeliyecegiz o tür reklamları ve son bir tavsiye o listenizi sürekli günceleyin, malum 200 sınır var, siz adamı engelediniz 1 hafta sonra bilemedin 1 ay sonra adamın zate adwords parası bitmiştir reklamları yayınlayamaz ( genelde bu tür işleri ucuz kuponlarlar alanlar ve bedava kupon kazananlar yapıyor ) ve listeye yeni musallat olan siteleri korsunuz şu an için bu döngü böylece gidecek, ta ki google adwords buna bi çözüm getirene kadar. Saygılarla.
yapacagımız birşey yok sadece rahatsız oluyorsak ve gerçekten kazanmak istiyorsak elimizden geldiği kadar engeliyecegiz o tür reklamları ve son bir tavsiye o listenizi sürekli günceleyin, malum 200 sınır var, siz adamı engelediniz 1 hafta sonra bilemedin 1 ay sonra adamın zate adwords parası bitmiştir reklamları yayınlayamaz ( genelde bu tür işleri ucuz kuponlarlar alanlar ve bedava kupon kazananlar yapıyor ) ve listeye yeni musallat olan siteleri korsunuz şu an için bu döngü böylece gidecek, ta ki google adwords buna bi çözüm getirene kadar. Saygılarla.