İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ringofon'un BOMBALARI Bitmiyor : Varan 2

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
Turkiye'nin en buyuk sponsoru Ringofon, basarisini siz degerli is ortaklari ile paylasmaya devam ediyor.

Surpriz yil sonu kampanyalarimizdan ikincisi :
Bu hafta sonu (24-25 Kasim 2007) Ringofon, GarantiArkadas, Astro Zena, Yasal Mp3 ve Video servislerinden yapacagi satislar, gecen hafta (17-18 Kasim 2007) satislarinin %100 ve daha fazla uzerinde olan TUM IS ORTAKLARIMIZIN hafta sonu (24-25 Kasim 2007) kazanclari BIR MISLI (x2) ODENECEKTIR.

Kampanya, 17-18 Kasim 2007 tarihlerinde en az 1 satis yapmis is ortaklari ve sadece hafta sonu satislari icin gecerli olup, ozellikle son operator kurgularindaki degisiklikler ile bu artisin cok kolay yakalanabilecegi muhakkaktir.

Adtech olarak tum webmaster'lara bol kazanclar dileriz.

Son günlerde kazançlarda eskiye oranla düzelmeler var.
Hafta sonuda kazancımızı katlayacaklarmış. Sanırım ringofon kan kaybının farkında ve düzeltmek için çalışıyor.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
[email protected] sahte mail adresinden mail atıp 500sms kazandın git affiliate linkimden kayıt ol her hafta 50 kontörünü alıcam seni, kazıklıyıp söğüşlüycem diyenlerede bi önlem alsaydı keşke..

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
bu kampanya fazla işlem yapan siteleri ilgilendirmeyebilir.
Çünkü yaptıkları işlemin 2 katını yapmaları zor olabilir.
Benim görüşüm sadece yarın ve pazar gününe özel çok işlem yapan siteler reklamlarını kaldırıp az kazanan arkadaşlarının reklam kodlarını koyarlarsa onlar için daha karlı olacaktır.
17-18 kasım tarihinde 200$ lık işlem yapan bir sitenin 24-25 kasım tarihinde 400 doları bulması zor olacaktır.
Ancak 17-18 kasım tarihinde 10-20 dolarlık işlem yapan arkadaşının ref numarasını alıp kendi sitesinde yayınlarsa yine 200$ yaparsa arkadaşına 200$*2=400 dolar olarak yansıyacaktır. 20-30 doları arkadaşına verirsen 370-200=170 dolar sana kâr kalır :D

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
EEE her gün her e posta adresime yıgınla SPAM yollayanlar oldukca bomba lar daha cok patlar. Ama bi günde ringofonun bombasını patlatırlar. Hala suca göz yumuyor TEŞVİK ediyor. Bakalım nereye kadar. Emaillar çeşit çeşit ---
500 sms kazan
araba kazan
250 kontor kazan... vs. Yapacagı ufacık bir REFER sistemi. ee kazanınca keyifler yerinde. Kim takar Spam larla boğuşan hesapları - kim takar kontorum düşüyor sizin sitenizden üye olmustum yardım edin - diyen bilinçsiz internet kullanıcılarının 3-5 kuruşunu.

Bu arada : ibrahimköknar sen askerde deilmiydin ya :)

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
EEE her gün her e posta adresime yıgınla SPAM yollayanlar oldukca bomba lar daha cok patlar. Ama bi günde ringofonun bombasını patlatırlar. Hala suca göz yumuyor TEŞVİK ediyor. Bakalım nereye kadar. Emaillar çeşit çeşit ---
500 sms kazan
araba kazan
250 kontor kazan... vs. Yapacagı ufacık bir REFER sistemi. ee kazanınca keyifler yerinde. Kim takar Spam larla boğuşan hesapları - kim takar kontorum düşüyor sizin sitenizden üye olmustum yardım edin - diyen bilinçsiz internet kullanıcılarının 3-5 kuruşunu.

haklısın ama seni dinleyen kim
herkes gelirlerine bakıyor

askerlik biteli 2 ay oldu :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bence dedikleri iey biraz zor gibi 17-18 toplamı 51 ise 24-25 toplamı 102 olması lazım yani 24-25 de günde 51 satması lazım buda zor bu sadece örnek sayılar...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hayırlı olsun. Ben göremiordum seni. Sitemin birinde tek senin linkin kaldıda o yüzden hatırlıyorum :) Diğerleri bi şekilde iptal edilmek zorunda kaldı.

askerlik biteli 2 ay oldu :)

Konu hakkında da hala yazılıyor çiziliyor ama rahatsızlık veren emaillar kesilmiyor. Son furya .INFO uzantılı domainler alıp bunları ringofon yada diğer IVIR ZIVIR servislere yonlendirmek :)

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
rigofondan yeni hediye kampanyası

aynen gelen maili aktarıyorum..

12 hafta suren kampanyamizda ;

21 Toshiba Notebook, 21 Profesyonel Hosting paketi ve 10.500 Kontor dagitilmistir.

Yeni baslayan ve 10 hafta boyunca surecek olan hediye kampanyamizda her hafta ;

1 Kisiye, iPOD Nano (3.Nesil) 4 GB Mp3/Mp4 Player
5 Kisiye, Codegen Codl 80 GB Tek Tus Tasinabilir Disc
4 Kisiye, 500 Kontor

Hediye edilecektir.

Saygilarimizla,

RINGOFON™ Is Ortakligi Yonetimi
http://www.ringofon.com/affiliate
[email protected]
Yardim ve Danisma Hatti: 0212 346 12 32

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bu 500 sms üye olarak kaldığın 10 dönem boyunca 50'şer 50'şer ve sadece GA üyeleri arası kullanım için. Ben hala anlamıyorum neden birileri bunların tepesine binmedi, bu kadar enayi varsa memlekette herkes cep telefonu işi yapsın.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
rıngofon gecenlerde attığı maılde yıllık cırosunu 3,5 - 4 mılyon dolar gıbı duyurmuştu sanırım :) bu sektorde 1 numara oldular ondan zıyade buda webmasterlerın elındekı kazanc kapısını gosterıyor aslında...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.