Ringtonium LITE ( Zil sesi yapma programı )

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Ağustos 2012
Mesajlar
12
Tepki puanı
0
201208072315093218.jpg


Şarkıların istediğiniz bölümlerini kesip kaydederek zil sesi yapabilirsiniz.

Mobil dünyanın en popüler Müzik uygulamalarından biri olan Ringtonium LITE, Android platformundaki yerini aldı.

Birçok ödüle sahip bu muhteşem uygulama, şarkıların istediğiniz bölümünü kesip kaydederek zil sesi olarak kullanmanızı sağlıyor. Kullanımı oldukça pratik ve basit olan uygulamada yapmanız gereken şey, şarkıda kesmek istediğiniz bölümü işaretli hale getirip ayrı bir dosya olarak kaydetmek.

Dilerseniz şarkıların giriş ve çıkış bölümlerine sesin giderek çoğalması (Fade In) veya giderek kaybolması (Fade Out) efektleri de verebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın kayıt özelliğini kullanarak yüksek kalitede ses kaydı yapabilmeniz de mümkün.

Uygulama Özellikleri:

- Sınırsız sayıda zil sesi oluşturabilme.
- Son derece kolay kullanım.
- Yüksek kalitede ses kaydetme özelliği.
- Ses efektleri.

İndirmek için tıklayın

Kaynak : Chip
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Ağustos 2012
Mesajlar
16
Tepki puanı
0
Android platformu vazgeçilmez hale geliyor :) eskiden böylemiydi Nokia vardı Nokia Tune vardı.Bide Sony Ericssonlarda zil sesi oluşturma uygulaması vardı :)
 
Geri
Üst