İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rise Of Nations | Harika!

cscodes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu oyunu rasgele CD'cide cdleri karıştırırken buldum, gözüme TURKS yazısı çarptı birden e tabi hemen aldım.. Oyunda neredyse dünyadaki tüm esiki ve yeni büyük devletler imparatorlıklar var e tabi OSMANLI da var :) en hoşuma gidende buydu zaten hemen başladım oyuna aldım Osmanlı'yı kendime ... ilk önce yunanistanı delersin ordan çıkar, italyaya dalarsın kendini tutamazsın yokarlara doğru tırmanmaya başlarsın almanya fransa vs.vs derken bi bakmışsın Avrupa senin ellerinde :). sonra gözünü diyer devletlere, kıtalara dikersin(tabi bu süre içerisinde çağ atlıyosun ilk başta oklularla vs eski top atarlarla oynarken oyunun sonlarına doğru nükleer bomba bile ata biliyosun) benim gözüme çarpan asya oldu ilk önce Kuzeyden güneye asyada bi çizik açtım :p dağıttım yıktım yağmaladım loool. tutamadım kendimi. Oyunu oynarken aklıma Osmanlı'nın o en ihtişamlı zamanları geliyordu hep..
Oyunu bitirmek için tüm dünyayı almanız gerekiyor zaten son 1,2 devlet kalınca tırsıp savaşa bile girmiyolar ayuhehhe

Neyse anlıycaaınız mütiş bi oyun şiDDetle tavsiyemdir tüm arkadaşlara ;)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Osmanlılarla mısıra kadar ilerleyip sonra hepsini kaybedelim sonra bir kahraman gelsin Türkiye Cumhuriyeti'ni kursun :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.