İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Risksiz AZ bir SERMAYE ile ETİCARET! ÇALIŞIP KAZANAMAYANA PARA İADE GARANTİSİ!

allyshn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sisteme giren arkadaşlara 50 TL ve 100 TL destek ücreti veriyoruz (sisteme giriş paketine göre) bir ay içerisinde. Arkadaşı motive etmek ve maddi yükünü azaltma amaçlı. Hali hazırda içerisinde olduğum ekibimin whatsapp grubunda istediğiniz sorunun yanıtını alabiliyor ve satış yapmanızı kolaylaştırabiliyorsunuz. 7/24 danışmanlık hizmeti yani! Bu iş ekip işi dediğim gibi

Gerçekten çalışıp 1 sene içerisinde kazanç sağlayamaz ise yatırdığı para - kazandığı ücret olan kısmı iade ediyoruz. Bakın gerçekten çalışıp ilgilenip kazanamazsa. Yatarak kimse para kazanamaz.

AZ BİR SERMAYE İLE ETİCARET

Kendi işinizin sahibi olabilirsiniz.

+ Şirket Kurmanıza gerek yok.
+ eTicaret yazılımına gerek yok.
+ Hosting ve tasarıma gerek yok.
+ Sanal Pos ve izinlere gerek yok.
+ Depo - Lojistik , kargolama, iade gibi şeylere gerek yok.
+ Müşteri hizmetlerine gerek yok.
+ Personel aramanıza gerek yok.

Merhaba arkadaşlar,

100.000 den fazla ürün içeren, dropshipping yöntemi ile kazanç sağlayan bir iş fırsatı için buraya konu açma gereği duydum. İsterseniz sisteme yeni üye kazandırıp onların satışlarından da komisyon da alma imkanınız mevcut.

Güvenmesem asla kimseye önermem onu en başından söylemek istiyorum. Forumda da bu sistemi kullanan arkadaşlar var, benim ekibimden olan ya da olmayan. Unutmayın bu bir ekip işidir ve ekipsiz kimse kazanamaz, destek ve mentorluk çok önemli !

Beni de birisi tanıştırdı 3 aydır bu işin içerisindeyim. Ürünlerin kargoları ve diğer bütün prosedürler tedarikçi firmalar tarafından belirleniyor ve gerçekten iyi satış beceriniz varsa çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Bir tanıdığım var elimde 8 aydır bu işin içerisinde ve yalnızca bu ay aldığı para 3400 lira, ama elbette çalışıyor ve emeğinin karşılığını alıyor. Emek vermeden yemek olmaz bunu belirteyim.

Şunu da söylemek istiyorum, iyi bir yerde işletme okuyorum ve risk analizi konusunda gerçekten iyiyimdir. Network marketing ve online business ile ilgilenmeyi planladığım için ciddi şekilde araştırma yaptım ve sonuç olarak akla yatan bir işleyiş şekli var.

Ben bu işten para kazanmak istiyorum ve sizi de ekibimde görmekten mutluluk duyarım. Daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar pm den de bana ulaşabilirler.

PM den telefon numaramı veriyorum hem güven sağlanması hem de sorulacak muhtemel soruların daha kolay cevaplanması adına. Sesli iletişimin yazılı iletişimden daha faydalı olduğuna inanıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.