İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

rss haber scripti

KaleSoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
rss haber scripti;
php mysql seo script tarafımızdan yazılmıştır.

-haberleri başlik,resim,giriş,tümyazı seklinde rss ile alir ve local mysql e girer.

-veri tekrarını engelleyici koruma.
-seo
-top10
-haber arama
-haber puanla
-haber yorumlama
-admin banner yonetimi
-admin el ile manuel haber girme.
-admin yorum onaylama

demodaki script sabah saglik haberlerini almaktadir.

tek bir siteden veya fakli sitelerden rss haber toplayan örümcek yapılabilir.(bu faktor script fiyatını etkiler)

ornek site: http://www.13harf6hece.com/index.php

fiyat için PM atiniz.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fiyatı ogrenmek istiyorum uygun gelırse alırım ancak soyle bır sorun var sıtelerın rss yayınları ozetlerdır genel olarak yanı bunu ozet olarak verırler ve tıklandıktan sonrada kendı sitelerine yonlenırler yasal olanda budur yapılan rss fetch robotlarıda yasal olması acısından buna gore programlanır senınkı guzel bırsey ıcerık olusturuyor ama bu bana gore yasal degıl yanı adamın bılgısının tamamını calmak demektır.Bunun ıcın bırsey dusundunmu kendın ve bunu satın alıp kullancak arkadaslar acısından boyle bır sorunla karsılasılması hıcte hos bır durum olmayabılır buyuzden soruyorum
saygılar iyi satıslar

KaleSoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
f5haber.com da aynisini yapiyor sadece Kaynak gosteriyor, bende (bizde) kaynak gosterebilirim.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
kategorilere göre haberleride alsanız düşünebilirdim
iyi çalışmalar

tolgatarim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet evet bende istiyom.Ayhan bilgates gibi adamsın bi gecede yazdın ertesi gün satıcan nerdeyse

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kategorili yaptı isen almayı dusunuyorum ayrıntıları yazarısen sevınırım ha bıde ornek admın panelını gormem mumkunmu byes

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
paneli biliyorum zaten , sizin fıkra scriptindeki gibi, sağ ve solda coloum değil, sadece solda bir coloum olsa , orayada kategori filan atsak olur..

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bendede var öyle bir script kendim yazdım. Script asp net te yazılmılştır. Scriptin çalışır hali 4z5.net. Yalnız benimki istediğiniz zaman çekiyor bilgileri. 30 saniye uğraşıyorsunuz 300 e yakın haber çekiyorsunuz. Bu scriptin ederi sizce nedir?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.