İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

rütbeye göre yetki

Respect

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
özel rütbe yöneticisini bilirsiniz; x mesaj yazanda şu yazsın, y mesaj yazanda şu yazsın.

Ben bu özelliğe göre üye grubu izinlerindeki gibi bir yetkilendirme yapmak istiyorum. Örneğin 100 mesaj sayısını geçen kişi verdiğim gruba atılacak otomatikmen. Veya atılması yerine, rütbeye göre yetki verebileceğim bir mod gerekiyor. Şuan iyinet buna benzer bir şey kullanıyor anladığım kadarıyla, buna benzer bir moda ihtiyacım var.

Yardımcı olursanız sevinirim.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
iyinetin kullandığı sistem, vbulletin yazılımının kendi sunduğu özelliklerle yapılabiliyor.

Promosyon gruplarını incelemeni öneririm, bu anlattıklarının hepsini yapabilmen mümkün.

Respect

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Promosyon gruplarından olayı hallettim, ancak üye grupları hemen değişmiyor.
Güncelleme sayaçları bölümünden üye rütbelerini güncelledim ama grupları güncelleyecek bir bölüm bulamadım.
Üyeler foruma login olmadan gruplarını değiştirmenin bir yolu var mı acaba :rolleyes:

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Promosyon gruplarından olayı hallettim, ancak üye grupları hemen değişmiyor.
Güncelleme sayaçları bölümünden üye rütbelerini güncelledim ama grupları güncelleyecek bir bölüm bulamadım.
Üyeler foruma login olmadan gruplarını değiştirmenin bir yolu var mı acaba :rolleyes:

Hergün belirli bir saatte değişiyor sanırım.. 24 saatte birkez güncelleme oluyor diye biliyorum, tam incelemedim.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
3fsane dediği gibi cronla güncelliyor belirli aralıklarla yanılmıyorsam.

Respect

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet muhtemelen öyle, şuan sorunsuz olarak belli aralıklarda gruplar güncelleniyor.
Teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.