İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sabah Sabah TurkTicaret.Net

S

sevdik

Misafir
mailime girdim gecen gun sordugum soruyu cevaplamişlar dedim turkticarete girim okuyayım karşıma şu çıktı

www.sevsene.com/turkticaret.JPG

hemen resmini çektim hem sorun olmasından çok şu yazı ilgimi Çekti ;

Şu anda çok fazla bağlantı yapılmaktadır Lütfen Biraz Sonra Yine Deneyiniz kelimeye bak ya biraz sonra yine

Şu faturaları yollamıyorlar deli olcam 4domain faturası gelmedi kargoyu da ödiyecegim diyorum tik yok

W

www_sozluk_net

Misafir
turkticaret ten ben 30 tane domain almiştim zamanin da adamlar banada kaç ay yolliyacaz dediler yollamadilar.

hatirlarmisiniz bilmem reg2c.com açmişlardi ilk oradan milleti fatura yollamadan kazikladilar sonra orasinin aktifligini kaldirdilar.

ama hepsi yine bursanet altinda iş yapiyorlar ve fatura konusunda boyle sorunlar cıkartiyorlar.

cunki fatura verirlerse zarar ediyorlar. nasilmi internet hizmetleri faturalarinda vergi 40% olarak gozukuyor ( onceden oyle idi değişme olmadi ise ) adamlar 18% gosteriyorlar sitede ve 40% tan odemek zorunda kaliyorlar.

iste boyle

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
abi o yazı ne ya. bide bunlar sınırsız alan ve band veriyolar dimi:)

Mavionline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adamlar + kdv alıyorlar hemde fatura göndermiyorlar milleti kekliyorlar ucuz domain diye kimse + kdvsine bakmıyor alırken sanki fatura gönderiyorlarmış gibi.

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Mavionline' Alıntı:
Adamlar + kdv alıyorlar hemde fatura göndermiyorlar milleti kekliyorlar ucuz domain diye kimse + kdvsine bakmıyor alırken sanki fatura gönderiyorlarmış gibi.

Vala bana 1 kere fatura geldi çok şaşırdım... Tabi bir seferlik :(

T

tahtakale

Misafir
Benim 5 tane domainim var adamlarda, destek bölümünden muhasebeye mesaj yazıyorum, şak diye faturam ofisime geliyor.Sadece faturayı istemeden yollamıyorlar o kadar :)

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
nedense bana hep geldi :) ama çok eski müşteriyim ondan olabilir. bide bir sürü domain var hepsi oradan. o yüzdenmi yolluyolarki?

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim 8 yaşındaki kuzenim evindeki 256k adsl baglantısı ile turkticarete ddos yapıyor çökertiyor.
çok komik rezil durum.
adamlar iyi kobileri söyüşlüyor resmen.Babamın çalıştıgı firmaya host vermişler 400milyona yıllık.adamların günlük hiti 10 :p

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banada fatura felan anında geliyor belki firma adına alındığı içindir

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana her domain icin fatura yolladilar . gerci dediginiz gibi firma oldugu icindir. ama adamlar bu isi bilmeselerde sistemleri kotude olsa cok iyi kazaniyorlar

S

Senbul

Misafir
Turk ticarette alan sınırsız ama bant yıllık 10gb sozkesmeyi olursanız bu limiti gorursunuz.Zamanında bende almıstım ordan biliyorum.
Malum sozlesme okumak gibi huyumuz pek yok direk sınırsızı gorunce balıklama atlıyoruz.
Fatura konusunda haksızlık edemem 8 tane alan adı var hepsinin faturasi elime ulasti.Bazen muhasebe bolumune mail yazmadan yollamıyorlar.
Bie mail atiyorsun fatura ekine ulasıyor...

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
abi o zaman reklamlarla milleti dolandırıyorlar veya eskiden sınırsızdı.

band ve host sınırsız diye çok reklamlarını gördüm çünkü.

T

tahtakale

Misafir
Mavionline' Alıntı:
Band sınırlı alan sınırsız
Aynen öyle ama kimse bunu alırken bilmiyor, işin kötü yanı da bu işte :rolleyes: Yeni yeni bu işlerle uğraşanların bi çoğu zaten bantın ne olduğunu da bilmiyor. :eek:

S

SaveTargetUs

Misafir
Turkticaret.net te 2 domainim var, dışarda 9 tane. 2 domainimide taşıyacağım başka şirketlere. Hostingim turkticaret.net te hiç yok çünkü çömezlerle iş yapmıyorum. Hiç birşeyden çaktıkları yok sadece isimleri var. Ne para yatırırsın onun hesabını doğru dürüst tutarlar, ne yönlendirme yaparsın zamanında yaparlar nede mesaj atarsın adam gibi zamanında cevap verirler. Şirket olarak bile görmüyorum aşırı lakayıtlar 5 kuruş etmez.

Sınırsız bw'mi demişsiniz. Zaten makineleri kaldırmıyorki sürekli açılıp kapanacağına hiç olmasın daha iyi. ancak html'de hazırlanmış şirket sayfalarını kaldırır.

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
ayrıca en kötü durum ns leri değişirken formda çıkan sorunlar kaç kere başıma geldi hafta sonuydu ilgilenmedilerde. sitem kapalı kalmıştı ns değiştiremediğim için.

ayrıca name server oluşturmak paralı olmuş:) çakal bunlar çakal.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5