Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Sabah Sabah TurkTicaret.Net

S

sevdik

Misafir
slm

Mail geldi muhasebeden faturayı yolliyacagız diye bekliyorum 2domain postada gelecek

son aldıgım ise uyuz oldum kargo parasını ödiyecegimi işaretledim.

Bizim şirkete de host+domain aldım ordan şimdi açıkçası ben asp/php den anlamam host açıldı panele girdim karşıma kutu çıktı asp/php seç diye ben nerden bileyim seçtim php yi sonra site kurduk asp lazımdı yokki patrona anlattım sonra mysql kurmak istedik 2-3gun bekledik amcamlar açacaklar filan kaç defa tel açtım

normalde hafta sonları turkticaret asla iş yapmaz. Parayı yolladım domain için cumartesi günü açtılar hemen oysaki o hafta p.tesi günü yolladıgım sorumun cevabı 1hafta sonra dün geldi . Adamlara tel acıyorum neden böyle diye adam diyorki önümde 25soru var okuyorum sıra size gelince cevaplarım Adamlar öyle meşgulki 25soruyu 1haftada cevaplıyor.

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
puahah

ama havale bilgilerini 1 saat içinde değerlendiriyolar:)

S

Senbul

Misafir
Turkticaret hala sınırsız diye alan satıyor.Ama kullanım anlaşmasını dikkatlice okursanız bant bolumunda "yıllık 10gb" ibaresini gorursunuz.
Turkticaret cok iyibir reklam stratejisi ile piyasada bir anda lider konuma geldi; ve bu reklamları halen daha devam etmekte ; Yapılan bunca olumsuz elestri ve sikayete ragmen musteri sayısıda hergun artmakta

04/11/05 tarighi itibari ile 37,513 alan adı kayıtlı
Kaynak: Webhosting.info

Aslında turkticaretin musteri profili kobiler bizim gibi webmasterlar onların işine pek gelmiyor;
Oyuzden turkticaret ten hosting alınmaz ama ingilizceniz yeteri kadar yoksa ise domain için tercih edilebilir.
Faturanızıda istediğiniz zaman yollarlar.