İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sabah Sabah TurkTicaret.Net

S

sevdik

Misafir
slm

Mail geldi muhasebeden faturayı yolliyacagız diye bekliyorum 2domain postada gelecek

son aldıgım ise uyuz oldum kargo parasını ödiyecegimi işaretledim.

Bizim şirkete de host+domain aldım ordan şimdi açıkçası ben asp/php den anlamam host açıldı panele girdim karşıma kutu çıktı asp/php seç diye ben nerden bileyim seçtim php yi sonra site kurduk asp lazımdı yokki patrona anlattım sonra mysql kurmak istedik 2-3gun bekledik amcamlar açacaklar filan kaç defa tel açtım

normalde hafta sonları turkticaret asla iş yapmaz. Parayı yolladım domain için cumartesi günü açtılar hemen oysaki o hafta p.tesi günü yolladıgım sorumun cevabı 1hafta sonra dün geldi . Adamlara tel acıyorum neden böyle diye adam diyorki önümde 25soru var okuyorum sıra size gelince cevaplarım Adamlar öyle meşgulki 25soruyu 1haftada cevaplıyor.

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
puahah

ama havale bilgilerini 1 saat içinde değerlendiriyolar:)

S

Senbul

Misafir
Turkticaret hala sınırsız diye alan satıyor.Ama kullanım anlaşmasını dikkatlice okursanız bant bolumunda "yıllık 10gb" ibaresini gorursunuz.
Turkticaret cok iyibir reklam stratejisi ile piyasada bir anda lider konuma geldi; ve bu reklamları halen daha devam etmekte ; Yapılan bunca olumsuz elestri ve sikayete ragmen musteri sayısıda hergun artmakta

04/11/05 tarighi itibari ile 37,513 alan adı kayıtlı
Kaynak: Webhosting.info

Aslında turkticaretin musteri profili kobiler bizim gibi webmasterlar onların işine pek gelmiyor;
Oyuzden turkticaret ten hosting alınmaz ama ingilizceniz yeteri kadar yoksa ise domain için tercih edilebilir.
Faturanızıda istediğiniz zaman yollarlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5